×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Greens blend, 330g

  Mojito-smakande vitaminbomb i lättblandat format. Star Nutrition Greens Blend består av en högkoncentrerad blandning av näringsrika råvaror!

  Läs mer
  259,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 999101

  Mojito-smakande vitaminbomb i lättblandat format. Star Nutrition Greens Blend består av en högkoncentrerad blandning av näringsrika råvaror!

  • Mix av bl.a. vetegräs, grönt te, spirulina och gojibärspulver
  • Laddad med vitaminer, mineraler och antioxidanter
  • Blanda bara med vatten
  • Naturligt smaksatt – fantastisk smak av Mojito!
  • Bra källa till mättande fibrer
  • Utmärkt komplement till dina dagliga portioner frukt och grönt

  Greens Blend är en nyttig blandning av några av de mest näringsrika ingredienserna som finns att tillgå. Vetegräs, gojibärspulver, spirulina, grönt te och chlorella i en angenäm blandning, som inte bara gör det lättare för dig att täcka ditt dagliga vitamin- och mineralbehov – utan även gör det till ett nöje!

  När det kommer till att äta tillräckligt mycket vitaminer och mineraler spelar det ingen roll om ditt mål är att förbättra konditionen, bygga muskler eller bara leva ett aktivt och hälsosamt liv. En näringsriktig diet lägger grunden för allt. Greens Blend är framtagen med det rättframma målet att göra det lättare för dig att täcka ditt näringsbehov. Med en portion, på bara 10 gram, får du i dig en stor mängd essentiella vitaminer, mineraler och antioxidanter. Mycket av detta kommer från så kallade superfoods, vilka utöver sitt heltäckande näringsinnehåll har en bred uppsättning positiva hälsoeffekter.

  Baksidan med osmaksatta frukt-, grönsaks-, och superfoodmixar är att de på ett smakmässigt plan inte tilltalar alla. Med Greens Blend behöver du inte oroa dig för det. Med hjälp av naturlig smaksättning (och en hel del tid) har vi gett produkten en fantastisk smak av den traditionella och fräscha favoritdrinken Mojito!

  Doseringsanvisning: Blanda en matsked (10 g) med 200–250 ml vatten.

  Antal serveringar per påse: 33.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.

   

   Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   3 omdöme(n)

   per sida

   3 omdöme(n)

   per sida

   Innehåller kakao? Nej.

   Allergener: Soja, havre, korn.

   Näringstabell per 100 g:

   Näringsvärde

   per 100 g

   per10 g

   Energi

   2090 kJ/499 kcal

   209 kJ/49.9 kcal

   Fett

   25.0 g

   2.5 g

   Varav mättat fett

   3.2 g

   0.3 g

   Kolhydrat

   43.2 g

   4.3 g

   Varav sockerarter

   12.8 g

   1.3 g

   Kostfiber

   18.6 g

   1.9 g

   Protein

   16.1 g

   1.6 g

   Salt

   1.3 g

   0.1 g

   Ingredienser: Sojalecitinpulver, naturliga aromer (med sötningsmedel: steviolglykosider), gojibärpulver, vetegräspulver 12%, havremjöl 6.9%, spirulina 6.9%, korngräspulver, linfröpulver, kakaopulver, acaibärpulver, sötningsmedel (steviolglykosider), klorella, grönt te 0.43%.