×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Green Tea, 90 caps

  Star Nutrition Green Tea är en hälsofrämjande viktminskningsprodukt som består av grönt te-extrakt. Ökad kaloriförbrukning, minskad aptit!

  Läs mer
  109,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901929

  Star Nutrition Green Tea är en hälsofrämjande viktminskningsprodukt som består av grönt te-extrakt. Ökad kaloriförbrukning, minskad aptit!

  • Koncentrerat extrakt av gröna teblad
  • 95% polyfenoler, 70% katechiner och 35% EGCG
  • Högt innehåll av hälsosamma antioxidanter
  • Minskar aptiten och ökar kaloriförbrukningen
  • Vegetabiliska kapslar
  • Lätt uppiggande effekt (35 mg koffein/kapsel)

  Grönt te är en förhållandevis ny företeelse i västvärlden, men har konsumerats i asiatiska kulturer i tusentals år. Förklaringen bakom popularitetsuppsvinget i träningssammanhang har att göra med teets breda spektrum av hälsoeffekter samt dess förmåga att påskynda fettförlust.

  I kontrast till svart te så tillåts grönt te inte att oxidera. Det gör att en större mängd av de hälsofrämjande ämnena som finns naturligt i bladen bibehålls. Bland dessa finns bland annat antioxidativa polyfenoler, katechiner och EGCG. Polyfenolerna skyddar kroppen mot skadlig oxidation, medan katechinerna och EGCG är vad som gör grönt te intressant för deffen. Dessa ämnen samverkar nämligen för att höja kaloriförbrukningen och minska aptiten, vilket i sin tur tillåter en lättare och snabbare viktnedgång.

  Star Nutritions Green Tea består av ett koncentrerat grönt te-extrakt som paketerats i vegetabiliska kapslar. Varje kapsel innehåller 35 mg koffein samt en väl tilltagen dos polyfenoler, katechiner och EGCG.

  Doseringsanvisning: Inta två kapslar dagligen. Förslagsvis på morgonen.

  Antal serveringar per burk: 45-90.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Hög koffeinhalt (70 mg per rekommenderad daglig dos). Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Doser per förpackning: 90 kapslar

   

  Innehåll1 kapsel2 kapslar
  Grönt te 500 mg 1000 mg
  - Polyfenoler 475 mg 950 mg
  - Katekiner 350 mg 700 mg
  - Epigallokatekingallat 225 mg 450 mg
  - Koffein 35 mg 70 mg

  Ingredienser: Extrakt av grönt te blad [Camellia sinensis], vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid). 

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.