×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -20%

  Glycomaize, 2 kg

  Glycomaize från Optimum Nutrition innehåller kolhydratbaserad glykogen för att erbjuda dig optimal prestation och återhämtning. En riktig energibooster med hela 35 g kolhydrater per portion!

  Läs mer

  fr. 183,20 kr

  Ordinarie pris: 229 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6947-085

  Brand of the Year
   

  Ge din kropp en ordentlig energiboost. För att du ska kunna prestera på topp under din träning är det viktigt att kroppen har en tillräckligt stor mängd kolhydrater. Kolhydraterna fungerar nämligen som en viktig energikälla och är därför bra att tillföra både före, under och efter träningen. Med Glycomaize från Optimum Nutrition blir detta enkelt då varje portion innehåller cirka 35 gram kolhydrater samt en mindre glukosmolekyl med olika sockerarter. Blanda i en skopa i din pre-workout före träningen, med din BCAA under passet och i din proteinshake efter träningen för optimal prestation och återhämtning. 

  Glycomaize från Optimum Nutrition erbjuder följande fördelar:

  • Tillför snabb energi till din kropp 
  • Innehåller 35 gram kolhydrater per portion
  • Gör det enkelt att ligga på en jämn energinivå
  • Tillsatta matsmältningsenzymer för att vara extra snäll mot magen

  Bränsle för musklerna. Medan proteiner bidrar till förbättrad muskeltillväxt ser kolhydrater till att fylla på med nytt muskelglykogen, vilket fungerar som ett bränsle för musklerna. Glycomaize från Optimum Nutrition ger dig därför den energi du behöver för att prestera på topp och så att du kan ligga på en jämn energinivå under hela dagen.

  Tillskottet har en komplex sammansättning av kolhydrater som lätt tas upp av kroppen. Man har dessutom tillsatt matsmältningsenzymer för att tillskottet ska vara extra snällt mot magen. Pulvret kan blandas ut med valfri dryck både före, under och efter träning för att ge dig själv en stor dos energi!

  Dosering: Blanda 1 skopa av Glycomaize från Optimum Nutrition med 300 ml valfri dryck. Kan intas både före, under och efter träning för att ligga på en jämn energinivå.

  Portioner per förpackning: Glycomaize, 2 kg, från Optimum Nutrition ger cirka 50 portioner vid intag av 1 skopa (cirka 40 gram) per dag.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Näringsinnehåll per portion (cirka 40 gram) och 100 gram:

   

  Näringsdeklaration

  Per portion

  Per 100 g

  Kcal /

  140

  350

  kJ

  585

  1463

  Fett

  0 g

  0 g

  Kolhydrater

  35 g

  87,5 g

  varav sockerarter

  3 g

  7,5 g

   

  Övriga ingredienser: Vaxartad majsstärkelse, trehalos, karbogen®.

  Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år ska ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.