×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Glutamine Mega Caps 1400

  Tillskott av L-Glutamin bidrar till ökad balans i kroppen. Glutamine Mega Caps 1400 från Olimp Sports Nutrition innehåller en mycket hög koncentration av aminosyran. L-Glutamin bidrar till att bibehålla många av kroppens viktiga funktioner och underlätta muskelbyggande.

  Läs mer
  179 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820871R

  Hög omsättning av aminosyran under hård träning. Den icke-essentiella aminosyran L-Glutamin är den aminosyra som omsätts mest i kroppen. Den är framför allt aktiv vid feber och sjukdom, samt under stress. För kroppen räknas hård träning som en typ av stress. Den känner ingen skillnad på självvald stress i form av ett träningspass och verklig stress, som exempelvis ett yttre hot. Reaktionerna i kroppen blir desamma. L-Glutamin kan därför förbrukas snabbt vid hårdare träningspass.

  Glutamine Mega Caps 1400 från Olimp Sports Nutrition har följande fördelar:

  • Bra för magen
  • Viktig för många av kroppens funktioner
  • Bidrar till muskelbyggande 

  Nästan 100 procent L-Glutamin.

  Glutamine Mega Caps 1400 har en hög koncentration av L-Glutamin. Varje kapsel innehåller 99,3 procent L-Glutamin.

  Kosttillskott med L-Glutamin har blivit vanligt för att motverka brist. Tillskott ger kroppen rätt förutsättningar för att kunna bygga muskler. L-Glutamin behövs också för att hålla immunförsvaret uppe. Därför väljer många att ta ett tillskott av L-Glutamin under perioder av hård träning.

  Man brukar säga att grunden till immunförsvarets funktion ligger i tarmen. Aminosyror arbetar ständigt med flera fundamentala processer i kroppen. Att ha rätt mängd aminosyror i tarmen är till exempel av vikt för att bibehålla en god tarmfunktion. L-Glutamin bidrar till att bibehålla en väl fungerande slemhinna i tarmen. Därför är tillskott som Glutamine Mega Caps 1400 bra att använda om man vill förhindra tarmbakterier och säkerställa att näringsämnen släpps igenom korrekt.

  En rad olika aminosyror jobbar för att hålla igång olika funktioner i kroppen. L-Glutamin är en av de tjugo aminosyror som kroppen behöver för att kunna bygga olika typer av proteiner. Det är förstås särskilt intressant i träningssammanhang.

  Tillsammans bidrar aminosyrorna också till byggandet av kroppens muskler. Brist på L-Glutamin kan leda till försämrat immunförsvar. Tillskott av aminosyran kan förbättra immunförsvaret och förhindra nedbrytning av muskler under träning. L-Glutamin kan istället hjälpa till att få igång muskeltillväxten.

  Förvaring: Förvaras i originalförpackningen, ej över normal rumstemperatur

  Dosering: 1 kapsel tre gånger dagligen. Intas med ett stort glas vatten före frukost, efter träning och före läggdags.

  Doser per förpackning: Varje förpackning innehåller 120 kapslar. Om man följer rekommenderad daglig dos på 3 kapslar räcker förpackningen i 40 dagar.

   

   
   
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll: 120 kapslar à 1565 mg = 187,8 g
  300 kapslar innehåller 1565 mg = 469,5 g
   
   
  Näringsvärde Per 1 kapsel Per 9 kapslar Per 100 g
  Energi 3,3 kJ / 0,73kcal 31,8 kJ / 7,6 kcal 224 kJ / 53,6 kcal
  Fett 0 g 0 g 0 g
  Kolhydrater 0 g 0,1 g 0,6 g
  Protein 0,2 g 1,8 g 12,8 g
  L-glutamin 1400 mg 12,6 g 89,5 g
   
   
   
  Ingredienser: 99,3% L-glutamin, förtjockningsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), gelatin, färgämne: E171.
   
  Lagring: i originalförpackningen, ej över normal rumstemperatur.