×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Glutamine + Betaine, 400 g, Natural + L-arginin, 300 g

  Glutamine + Betaine och L-arginin från Delta Nutrition – En kombination av Glutamin och Betain som har en positiv effekt på bla prestationsförmågan och muskeltillväxten. L-arginin är en essentiell aminosyra och en föregångare till kväveoxid, förhöjd nivå av kväveoxid hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna och ger ett ökat muskelpump. Nu bägge burkarna till priset av en!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 438,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETGLUTARG

  Läs mer om produkten

  • Glutamine + Betaine, 400 g, Natural

   Glutamine + Betaine  från Delta Nutrition – En kombination av Glutamin och Betain som har en positiv effekt på bla prestationsförmågan och muskeltillväxten.

   • Stimulerar muskeltillväxten
   • Snabbare återhämtning
   • Ökar cellvolymen vilket ger bättre tryck
   • Ökar prestationsförmågan

   Glutamine + Betaine innehåller förutom glutamin även betain och kalium som kompletterar glutaminets effekt.

   Av alla aminosyror så är glutamin den som förekommer i rikligast mängd i kroppen, cirka en tredjedel av vår fria aminosyrepool utgörs av glutamin. Detta gör att den även omsätts i högst grad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist (diet). Brist på glutamin gör att kroppen hamnar i ett muskelnedbrytande tillstånd (katabolt) vilket leder till att kroppen ej kan tillgodogöra sig träning samt att man lättare blir sjuk och övertränad.
   Ett tillskott av glutamin, ger en snabbare återhämtning av den nedbrutna muskelmassan.

   Betain är bra för immunförsvaret, nervsystemet, hjärta, blodkärl och vid hög stress. Betain ökar nivåerna av IGF-1 i cellerna som är ett tillväxthormon som styr bland annat muskeltillväxt. Ett tillskott innan träning har mycket positiva effekter både på prestationsförmågan och muskeltillväxten. Betain har stor betydelse för kroppens normala funktion, ämnesomsättning, prestationsförmåga och hälsa.

   Doseringsanvisning: 2 skopor dagligen efter fysisk aktivitet. Blanda 2 skopor (ca 6 g) med 5 dl vatten i en shaker eller mixer. Intag en portion efter träningspasset.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. 

   Innehåll per  Portion (ca 6 g)
   L-Glutamin 5500 mg
   Betain Base (TMG) 2500 mg
   Kalium 250 mg

   Ingredienser: L-Glutamin, Betain Base (TMG, tri-metyl-glycin), kaliumklorid. Innehåller sötningsmedel 

   OBS Burken innehåller en torkcylinder

  • L-Arginin 50/50, 300 g, Natural

   L-arginin från Delta Nutrition - L-arginin  är en essentiell aminosyra och en föregångare till kväveoxid, förhöjd nivå av kväveoxidett ämne som hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna och ger ett ökat muskelpump.

   • Ökad muskelpump.
   • Bättre syre och näringstransport
   • Förbättrar blodflödet
   • Förbättrad syretillförsel till musklerna vilket motverkar mjölksyra.
   • Förbättrar återhämningen

   Arginin omvandlas till kväveoxid i kroppen, som i sin tur bidrar till att vidga kärlen och påverkar på så sätt blodflödet. Detta är två faktorer som kan bidra till ökad prestation och muskeltryck under styrketräning. Arginin medverkar även i insulinproduktionen och fettförbränningen samt är ett försteg till dopamin. Dopamin kan göra oss mer motiverade eftersom att det är ett av våra så kallade må-bra-hormoner.

   Doseringsanvisning: 2 skopor dagligen efter fysisk aktivitet. Blanda 2 skopor (ca 6 g) med ca 5 dl vatten i en shaker eller mixer. Intag en portion efter träningspasset.

   Information: Rekomenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. 

   Näringsvärde per portion (6 g)
   L-Arginin AKG 3000 mg
   L-Arginin Hcl 3000 mg

   Ingredienser: L-Arginin alfa-ketoglutarat, L-Arginin hydroklorid, antiklumpmedel (tricalciumfosfat, 3%)
   Innehåller sötningsmedel

   OBS Burken innehåller en torkcylinder

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.