×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Glutamine + Betaine, 400 g, Natural

  Glutamine + Betaine  från Delta Nutrition – En kombination av Glutamin och Betain som har en positiv effekt på bla prestationsförmågan och muskeltillväxten. 

  Läs mer
  229,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9922-0721

  Glutamine + Betaine  från Delta Nutrition – En kombination av Glutamin och Betain som har en positiv effekt på bla prestationsförmågan och muskeltillväxten.

  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Snabbare återhämtning
  • Ökar cellvolymen vilket ger bättre tryck
  • Ökar prestationsförmågan

  Glutamine + Betaine innehåller förutom glutamin även betain och kalium som kompletterar glutaminets effekt.

  Av alla aminosyror så är glutamin den som förekommer i rikligast mängd i kroppen, cirka en tredjedel av vår fria aminosyrepool utgörs av glutamin. Detta gör att den även omsätts i högst grad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist (diet). Brist på glutamin gör att kroppen hamnar i ett muskelnedbrytande tillstånd (katabolt) vilket leder till att kroppen ej kan tillgodogöra sig träning samt att man lättare blir sjuk och övertränad.
  Ett tillskott av glutamin, ger en snabbare återhämtning av den nedbrutna muskelmassan.

  Betain är bra för immunförsvaret, nervsystemet, hjärta, blodkärl och vid hög stress. Betain ökar nivåerna av IGF-1 i cellerna som är ett tillväxthormon som styr bland annat muskeltillväxt. Ett tillskott innan träning har mycket positiva effekter både på prestationsförmågan och muskeltillväxten. Betain har stor betydelse för kroppens normala funktion, ämnesomsättning, prestationsförmåga och hälsa.

  Doseringsanvisning: 2 skopor dagligen efter fysisk aktivitet. Blanda 2 skopor (ca 6 g) med 5 dl vatten i en shaker eller mixer. Intag en portion efter träningspasset.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. 

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per  Portion (ca 6 g)
  L-Glutamin 5500 mg
  Betain Base (TMG) 2500 mg
  Kalium 250 mg

  Ingredienser: L-Glutamin, Betain Base (TMG, tri-metyl-glycin), kaliumklorid. Innehåller sötningsmedel 

  OBS Burken innehåller en torkcylinder