×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Flavoured Creatine, 300 g

  Flavoured Creatine är ett gott, smaksatt kreatin från Star Nutrition. Ökar styrka och muskeluppbyggnad.

  Läs mer

  fr. 119,20 kr

  Ordinarie pris: 149 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6094R

  Flavoured Creatine

  Flavoured Creatine är ett gott, smaksatt kreatinpulver från Star Nutrition. Kreatin ökar styrka, explosivitet och påskyndar muskeluppbyggnad.

  • Grundligt studerad ingrediens
  • Ökar styrka och explosivitet
  • Påskyndar muskeluppbyggnad
  • Två goda smaker: Vanilla Pear och Strawberry
  • Blanda med vatten och avnjut när som helst under dagen

  Precis som namnet antyder så består Star Nutritions Flavoured Creatine av ett gott, smaksatt kreatin. Kreatin är en effektiv och välstuderad ingrediens som ökar styrkan och muskeltillväxten.

  Två goda smaker

  Kreatintillskott är vanligtvis inte smaksatta och därför neutrala i smaken – och ingen fröjd att dricka. Med Star Nutritions Flavoured Creatine blir det ändring på det. Den är smaksatt, sötad och finns att tillgå i två goda smaker: Jordgubb och Päron/Vanilj. Blanda avsedd dos i ett glas vatten, rör om och avnjut när som helst under dagen.

  Hur funkar kreatin?

  Kreatin är en naturlig ingrediens som lagras i musklerna och används som energi vid styrke- och explosivitetskrävande aktiviteter. Det gör att du kan använda tyngre vikter och göra fler repetitioner, vilket i förlängningen gör att du får bättre resultat.

  Lagrat kreatin i musklerna har även en direkt effekt på muskeluppbyggnaden, vilket är ytterligare en förklaring till kreatinets popularitet och effektivitet.

  Doseringsanvisning: Blanda 6 g (~1 rågad tesked) med 200 ml vatten. Uppladdningsfas (5 dagar): 6 g, 4 gånger/dag. Underhållsfas: 6 g/dag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll

  Per skopa (6 g)

  Kreatinmonohydrat

  5200 mg

  Strawberry Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), arom, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetsrött).

  Vanilla Pear Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (riboflavin, sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen).

  FÖRVARING: FÖRVARAS TORRT I RUMSTEMPERATUR