×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Fairing Daily Reds, 250 g

  Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt kosttillskott i serien Green Line som innehåller en noga utvald blandning av nyttiga bär, frukter och rotfrukter.

  Läs mer
  199,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 7101012

  Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt kosttillskott i serien Green Line som innehåller en noga utvald blandning av nyttiga bär, frukter och rotfrukter. Liksom Daily Greens har samtliga råvaror torkats och pulveriserats i skonsam process för att bevara råvarornas näringsämnen i största möjliga mån.

  • Välkomponerat innehåll med bl.a Svenska bär, goji och acaibär
  • Rik på antioxidanter
  • Enzymer för en bättre matsmältning och maghälsa
  • Välsmakande

  Skillnaden från Daily green är den helt nya uppsättningen av råvaror bestående av bland annat svenska bär som hallon och blåbär, exotiska bär som goji- och acaibär samt frukter och rotfrukter som papaya, guava och lila morot. Dessutom innehåller Daily Reds fem olika matsmältningsenzymer amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas vars uppgift är att bryta ned stora proteinkomplex till mindre absorberbara beståndsdelar.

  Daily Reds ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt med frisk och fruktig smak.

  Doseringsanvisningar: 2 skopor dagligen motsvarande 6 gram totalt (3 gram per skopa) blandas i 2-3 dl vatten eller i smoothies. Passar utmärkt på morgonen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Näringsvärde per

  100 g

  6g (portion)

  Energi kJ/Kcal

  1504/360

  94/22

  Fett

  0,6g

  0,036g

  -varav mättad fett

  0,1g

  0,006g

  Kolhydrater

  80g

  4,8g

   -varav sockerarter

  23g

  0,053g

  Protein

  2

  0,120g

  Fiber

  16

  0,026g

  Salt*

  0,14

  0,008g

  *uteslutande naturligt förekommande natrium

  Ingredienser

  Torkade och pulveriserad bär, frukter och rotfrukter (hallon, jordgubb, gojibär (Lycium Barbarum), svarta vinbär, rödbeta, acaibär, tranbär, baobab, körsbär, lila morot, blåbär, papaya, guava, fruktfiber (inulin), enzymkomplex (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), sötningsmedel (steviolglykosider).

  Förvaring

  Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.