×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Ny

  Epic pump, 60 caps

  Epic Pump är en potent pumpprodukt bestående av en unik mix varumärkesskyddade ingredienser. Ökar blodflödet, uthålligheten och, framför allt, pumpen!

  Läs Mer
  399 kr

  Art nr.: 6540-16

  Epic Pump är en potent pumpprodukt bestående av en unik mix varumärkesskyddade ingredienser. Ökar blodflödet, uthålligheten och, framför allt, pumpen!

  • Pumpfrämjande PWO för erfarna atleter
  • ViNitrox™ och VASO6™ – stimulerar kväveoxidproduktionen
  • Ökad pump och vaskularitet
  • Stärker uthålligheten
  • Berikad med L-norvalin

  Epic Pump är en potent pumpprodukt beståendes av en genomtänkt mix innovativa ingredienser. En ingredienskombination framtagen med ett enkelt syfte: Att ge dig en EPISK pump!

  Ingredienser och verkningsmekanism

  Först ut på ingredienslistan hittar du de två varumärkesskyddade ingredienserna VASO6™ och ViNitrox™, vars popularitet har ökat lavinartat sedan deras lansering. VASO6™ består av ett katechinrikt grönt te-extrakt, vilket ökar kväveoxidnivåerna så att mer blod kan ta sig in i muskeln. Resultatet: En kraftfull pump och en ökad vaskularitet.

  ViNitrox™ består av en kombination av äppel- och grapepolyfenoler, vilka verkar för att stärka VASO6™ effekt på kväveoxidnivåerna – och ytterligare öka blodflödet, pumpen och muskeluthålligheten. Epic Pump har även försetts med de högintressanta ingredienserna L-norvalin och tallbarkextrakt som verkar i synergi med varandra för att få blodkärlen att slappna av och facillitera närings- och syretransporten till musklerna.

  Vem passar Epic Pump för?

  Epic Pump är designad för dig som testat dig igenom det befintliga sortimentet av pumpprodukter och antingen inte hittat det du letat efter eller som vill testa något nytt. Det är en produkt som är framtagen i samråd med erfarna, hårt tränande atleter – och som avses att användas av samma målgrupp.

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar per dag. 1 kapsel 30 minuter innan träning och 1 kapsel precis före träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll Per 1 kapsel Per 2 kapslar
  VASO6™ (Grönt te-extrakt) 150 mg 300 mg
  VINITROX™ (Polyfenoler) 150 mg 300 mg
  - Katechin 142,5 mg 285 mg
  L-norvalin 50 mg 100 mg
  Vitamin C 50 mg (62,5%*) 100 mg (125%*)
  Tallbarksextrakt 50 mg 100 mg
  - Proantocyanidiner 47,5 mg 95 mg
  Bioperine® (Svartpepparextrakt) 5 mg 10 mg

  *Procent av dagligt referensintag.

  Ingredienser: Grönt te-extrakt VASO6™, polyfenoler ViNitrox™ (innehåller sulfiter), gelatin, L-Norvalin, vitamin C, tallbarkextrakt, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), BioPerine® Piper nigrum fruktextrakt, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), färgämnen (röd järnoxid, titandioxid).