×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Epic Muscle, 30 caps

  Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser i väl tilltagna doser!

  Läs mer
  279 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6590-016

  Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevisat effektiva ingredienser i väl tilltagna doser!

  • För en ökad muskeltillväxt
  • Bevisat effektiva ingredienser
  • Högdoserad utformning
  • Formula för erfarna atleter
  • Stärker återhämtningsförmågan

  Två bevisat potenta ingredienser i rejäla doser – ett okonstlat framgångsrecept för en episk muskelökare, och ett recept som använts för Chained Nutritions nya Epic Muscle. Det är en unik muskelökare beståendes av de två högintressanta ämnena ashwagandha och epicatechin.

  Ashwagandha är ett naturligt växtextrakt som mest är känt för att under en lång tid ha använts i den ayurvediska läkekonsten för att motverka stress och trötthet. I träningskrestar är ashwagandha mer känt som en testobooster och muskelökare. I en åtta veckor lång, dubbelblind och placebokontrollerad studie från 2015 visades 300 mg ashwagandha-extrakt två gånger dagligen generera större ökningar i både muskelstyrka och muskeltillväxt än vad ett placebotillskott gjorde (1). I tillägg till det så minskade gruppen som fick ashwagandha sin kroppsfettprocent i större utsträckning, vilket tyder på att ashwagandha även har en lovande potential under diet.

  Den andra ingrediensen, epicatechin, är en flavonoid som bland annat förekommer naturligt i kakao. Intresset för epikatechin tog fart när en studie från 2014 visade att endast 7 dagar med drygt 150 mg epikatechin dagligen räckte för att öka greppstyrkan (2). Detta gick hand i hand med minskade nivåer av myostatin, ett ämne som fungerar som en ”broms” för muskeltillväxt.

  Chained Nutrition står med Epic Muscle för innovation i segmentet Muskelökare. Nytänkande ingredienser harmoniserar med väl tilltagna doser i ett lättanvänt format. Det är en produkt för erfarna atleter, som avser påskynda din resa mot resultat!

  Doseringsanvisning: Inta en kapsel per dag.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  Referenser

  1) Wankhede et al. (2015) Examning the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial J Int Soc Sports Nutr. 2015; 12: 43.

  2) Gutierrez-Salmean et al. (2014) Effects of (-)-epicatechin on molecular modulators of skeletal muscle growth and differentiation J Nutr Biochem. 2014 Jan;25(1):91-4

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Innehåll

  per kapsel 

  Ashwaganda

  400 mg

  Epicatechin / Epikatechin

  180 mg

  Ingredienser: Ashwaganda 4:1 extrakt (Withania somnifera), epikatechin, kapsel (gelatin, färgämne (järnoxid, titandioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

  Allergiinformation: Inga kända allergener.