×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine - Högkvalitativt och fantastiskt välsmakande aminosyratillskott. Utmärkt för muskelbyggnad och återhämtning.

  Läs mer
  279,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 10513R

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine  - Högkvalitativt och fantastiskt välsmakande aminosyratillskott. Utmärkt för muskelbyggnad och återhämtning.
   

  • L-leucin, L-isoleucin och L-valin i proportionen 4:1:1
  • Främjar muskelbyggnad och återhämtning
  • Förstärkt med livsnödvändiga aminosyran L-glutamin
  • Lättlöslig och utmärkt smak
  • Utmärkelse “Sverige godaste BCAA”
   
  Varje portion av ELIT BCAA innehåller en effektiv blandning av de grenade aminosyrorna (BCAA) som utgör byggstenarna i vår muskelmassa. En portion av ELIT BCAA ger dig hela 10,5 g aminosyror varav 7,5 g BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) samt 3 g L-glutamin.
   
  De 3 grenade aminosyrorna (BCAA) är essentiella på så vis att kroppen inte kan tillverka dem i kroppen. Vi behöver få i oss de essentiella aminosyrorna för att främja muskeltillväxt och gynna vår återhämtning därav är ELIT BCAA ett utmärkt komplement till din kost och träning.
   
  Eftersom BCAA omsätts direkt i blodet är det optimalt att inta ELIT BCAA såväl under som efter träning. ELIT BCAA kan med fördel intas som ett komplement under dagen samt i samband med måltider. ELIT BCAA är förstärkt med elektrolyter samt L-glutamin för att gynna din återhämtning och stärka ditt immunförsvar. 
   
  ELIT BCAA löser sig lätt och smakar fantastiskt gott. Prova Sveriges godaste BCAA redan idag!
   
  Rekommenderad dos:1-2 portioner i valfri mängd vatten under träning samt vid behov fördelat under dagen. 1 portion motsvarar 1 skopa pulver.
   
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 15 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 15 totala

  per sida
  Innehåll Per portion (ca 13 g)
  L-Leucin 5000 mg 
  L-Glutamin 3000 mg 
  L-Valin 1250 mg
  L-Isoleucin 1250 mg 
  Electro-Pro*   
  Natrium 200 mg 
  Kalium 100 mg
  Magnesium 50 mg 
  *ej adekvat mineralkälla
   
  Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, äppelsyra, inulin, natrium-bikarbonat, magnesium-citrat, kalium-klorid, aromer. Sötningsmedel: Aspartam, acesulfam-K, innehåller en källa till fenylalanin. 
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.