×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Ny -32%

  ELIT 100% Whey, 2300 g - BCAA 4:1:1 på köpet!

  Köp ELIT 100% Whey, 2300 g och få en ELIT BCAA  4:1:1 + L-glutamine, 400 g av valfri smak på köpet! 

  Läs Mer

  Pris som konfigurerad: 599 kr

  878 kr

  I lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SETWHEYBCAA

  Läs mer om produkten

  • ELIT 100% Whey

   ELIT 100% Whey är ett avancerat proteintillskott med högvärdiga ingredienser. Krämigt god smak i kombination med dess lättlöslighet gör detta protein guld värt!
    
   • 25 g kvalitativt protein per skopa
   • Ljuvlig smak
   • Mix av 3 olika proteinkällor
   • Passar utmärkt efter träning
   • Lättlöslig
    
   ELIT 100% Whey har utvecklats med två mål i sikte, att kunna erbjuda ett kvalitativt protein med hög andel protein och minimalt med fett och kolhydrater. ELIT 100% Whey är ett välsmakande och utvecklande protein för muskeluppbyggnad och återhämtning.
    
   Protein är kroppens byggstenar och det är proteinet som bygger upp våra muskler och hjälper till för återhämningen. Varje gång vi utsätter våra muskler för belastning vilket sker tusentals gånger varje dag i olika omfattning behöver vi protein. Därav är det av central betydelse att inta ELIT 100% Whey i samband med träning för att gynna muskeluppbyggnaden och återhämningen.
    
   ELIT 100% Whey passar dig som söker ett komplement till kosten alternativt vill förbättra resultaten från träningen.
    
   Dosering: 1-2 portioner blandas i vatten alternativt mjölk (3-4dl), 1-2 gånger per dag. 
   Mängd per portion: 30g.
    
   Näringsvärde Per portion (30 g)
   Energi 473 kJ/113 kcal
   Protein 25 g
   Kolhydrater 1 g
   varav sockerarter 0 g
   Fett 1 g
   varav mättat fett 0,4 g
   Kostfiber 0 g

   Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, vasslehydrolosat, skummjölkspulver, konsistensgivare guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer. Sötningsmedel: aspartam, acesulfam-K.
    

   Färgämne: Avfettat kakaopulver (chocolate), Rödbetspulver (strawberry). 
    

   Allergiinformation: Innehåller mjölk. 
    

   Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  • ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g

   ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine  - Högkvalitativt och fantastiskt välsmakande aminosyratillskott. Utmärkt för muskelbyggnad och återhämtning.
    

   • L-leucin, L-isoleucin och L-valin i proportionen 4:1:1
   • Främjar muskelbyggnad och återhämtning
   • Förstärkt med livsnödvändiga aminosyran L-glutamin
   • Lättlöslig och utmärkt smak
   • Utmärkelse “Sverige godaste BCAA”
    
   Varje portion av ELIT BCAA innehåller en effektiv blandning av de grenade aminosyrorna (BCAA) som utgör byggstenarna i vår muskelmassa. En portion av ELIT BCAA ger dig hela 10,5 g aminosyror varav 7,5 g BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) samt 3 g L-glutamin.
    
   De 3 grenade aminosyrorna (BCAA) är essentiella på så vis att kroppen inte kan tillverka dem i kroppen. Vi behöver få i oss de essentiella aminosyrorna för att främja muskeltillväxt och gynna vår återhämtning därav är ELIT BCAA ett utmärkt komplement till din kost och träning.
    
   Eftersom BCAA omsätts direkt i blodet är det optimalt att inta ELIT BCAA såväl under som efter träning. ELIT BCAA kan med fördel intas som ett komplement under dagen samt i samband med måltider. ELIT BCAA är förstärkt med elektrolyter samt L-glutamin för att gynna din återhämtning och stärka ditt immunförsvar. 
    
   ELIT BCAA löser sig lätt och smakar fantastiskt gott. Prova Sveriges godaste BCAA redan idag!
    
   Rekommenderad dos:1-2 portioner i valfri mängd vatten under träning samt vid behov fördelat under dagen. 1 portion motsvarar 1 skopa pulver.
    
    
   Innehåll Per portion (ca 13 g)
   L-Leucin 5000 mg 
   L-Glutamin 3000 mg 
   L-Valin 1250 mg
   L-Isoleucin 1250 mg 
   Electro-Pro*   
   Natrium 200 mg 
   Kalium 100 mg
   Magnesium 50 mg 
   *ej adekvat mineralkälla
    
   Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, äppelsyra, inulin, natrium-bikarbonat, magnesium-citrat, kalium-klorid, aromer. Sötningsmedel: Aspartam, acesulfam-K, innehåller en källa till fenylalanin. 
    
   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.
    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.