×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Amino EAA Xplode, 520 g

  AMINO EAAnabol Xplode från Olimp är en utmärkt aminosyraprodukt baserad enbart på fria, farmaceutiskt rena former av aminosyror!

  Läs mer
  399 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820228R

  EAAnabol Xplode - EAA, extra BCAA, samt L-glutamin och L-alanin!

  • Essentiella aminosyror. 
  • Antikatabol - motverkar muskelnedbrytning
  • Förbättrar återhämtningen
  • Lättabsorberat
  EAAnabol Xplode är en utmärkt aminosyraprodukt baserad enbart på fria, farmaceutiskt rena former av aminosyror. Sammansättningen av AMINO EAAnabol Xplode är huvudsakligen baserad på exogena aminosyror (EAA, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin + L-tyrosin, L-histidin, L- cystein + L-metionin, L-tryptofan), och eftersom kroppen inte kan tillverka dem själv måste de tillföras från kosten.
   
  Om någon av dessa essentiella beståndsdelar saknas blir det en faktor som begränsar proteinsyntesen i kroppen och på detta sätt kan det störa muskelns anpassning till träning, med ökad katabolism och en negativ inverkan på ett antal metaboliska vägar, där exogena aminosyror används som direkt eller indirekt substrat.
   
  Det ömsesidiga förhållandet av enskilda exogena aminosyror i AMINO EAAnabol Xplode valdes ut baserat på det genomsnittliga dagliga behovet av EAA, fastställt genom att använda en metod från WHO/FAO/UNU publicerad 2007.
   
  Eftersom det finns individuella skillnader i behov hos idrottsmän så var produkten dessutom berikad med grenade aminosyror (BCAA), som har stark antikatabol verkan och anabola effekter i muskelvävnad. När det gäller tränande individer så verkar tilläggen i AMINO EAAnabol Xplode också vara nödvändigt, eftersom de spelar en viktig roll i regenereringsprocessen av aminosyror efter träning. L-glutamin är lagringsmolekylen av kväve i cellerna som mycket effektivt levererar aminogrupper som används under efter-träningsprocesser för avsyrning av kroppen.
   
  L-alanin, som utöver sitt deltagande i återuppbyggnaden av proteinstrukturer i kroppen, är en del av omvandlingscykeln i glukoneogenesprocessen, dessutom påskyndar den återhämtning av kroppens energiresurser genom att återställa kroppens lager av glykogen i muskler och lever.
   
  Att bara använda fria former av aminosyror i produkten ökar kraftigt den takt de tas upp i blodet, medan det samtidigt förkortar den minsta tiden från konsumtion av produkten till uppkomsten av dess effekter. Denna process underlättas dessutom genom att produkten är i pulverform, som enkelt kan förberedas till en god dryck som lätt absorberas.
   
  Doseringsanvisning: Ta en portion (en skopa eller två matskedar) direkt före/under eller efter fysisk aktivitet. För maximalt resultat: Kombineragärna produkten med Creatine Xplode, 500 g

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

   

  Innehåll: 

  1 portion (12 g):

  2 portioner (24 g):

  per 100 g:

  Total mängd aminosyror:*

  8430 mg

  16860 mg

  70251 mg

  L-leucin

  2125 mg

  4251 mg

  17711 mg

  L-lysin

  1325 mg

  2650 mg

  11043 mg

  L-valin

  1418 mg

  2835 mg

  11814 mg

  L-isoleucin

  1120 mg

  2241 mg

  9337 mg

  L-treonin

  683 mg

  1367 mg

  5695 mg

  L-fenylalanin

  630 mg

  1259 mg

  5247 mg

  L-methionin

  426 mg

  851 mg

  3548 mg

  L-tryptofan

  16 mg

  32 mg

  133 mg

  Ingredienser/ Orange: EAA-matris % (L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin, L-metionin, L-tryptofan), EAA-support (L-glutamin, L-tyrosin, L-histidinhydroklorid, L-alanin, cystin (källa till L-cystein), extra-BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), niacin 4,8-9,6 mg 30-60 %*, vitamin B6 0,5-1 mg 35,7-71,4 %*, förtjockningsmedel (gummi arabicum), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumcitrat), arom, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), färgämne (betakaroten).

  Ingredienser/ Pineapple: EAA-matris % (L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin, L-metionin, L-tryptofan), EAA-support (L-glutamin, L-tyrosin, L-histidinhydroklorid, L-alanin, cystin (källa till L-cystein), extra-BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), niacin 4,8-9,6 mg 30-60 %*, vitamin B6 0,5-1 mg 35,7-71,4 %*, förtjockningsmedel (gummi arabicum), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumcitrat), arom, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

  *% av rekommenderat dagligt intag