×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Dr. Jekyll Stim Free, 30 servings

  Dr. Jekyll Stim Free från Pro Supps är en Pump-Produkt som tillåter dig träna längre sessioner med en kraftfull effekt av pump och knivskarpt fokus!

  Läs mer
  399 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 981-1R

  Dr. Jekyll Stimulant Free

  • Extrem pump och fokus utan centralstimulantia
  • Produkt anpassad att intas närhelst under dygnet
  • Muskelstimulerande kreatin & betain
  • Potenta termogena ämnen
  • Finns i 4 goda smaker

  Dr. Jekyll Stim Free är Pro Supps nya prestationshöjande produkt som kommer ta träningen till nya höjder. Dr. Jekyll Stim Free har utvecklats för att vara en perfekt "allt i allo - Pre Workout" som ska kunna användas när som helst under dagen men även kunna komibneras med prestationshöjande produkter med centrailstimulantia.

  Dr. Jekyll Stim Free har följande egenskaper genom de patenterade ingredienserna:

  Performance Matrix: Populär sammansättning ingredienser som är vanlig bland personer som vill minska utmattning, öka blodflödet och explosiviteten i musklerna

  Cognitive Drive Matrix: En kombination ingredienser som är ett självklart val för atleter vilka föredrar främjad energi, skärpt fokus och ökad uthållighet

  Adaptogenic Matrix: En ingrediensstruktur vilken är populär bland individer som har i åtanke att öka sin uthållighet, motståndskraft och styrka

  Om du vågar testa, är Mr Hyde och Dr. Jekyll Stim Free exemplariska produkter att stacka tillsammans. Vi rekommenderar inledningsvis en halv portion Mr. Hyde med en dosering av Dr. Jekyll Stim Free för att bedöma din tolerans.

  Produkten går även utmärkt att kombinera med NO3 Drive för ännu mer intensiv pump!

  Dosering: Blanda en skopa av Dr. Jekyll Stim Free med 240 ml kallt vatten. Konsumera 15 till 30 minuter före träning. Skaka burken inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll Per Servering (7,5 g)
  Performance Matrix 3,85 g
  Beta-Alanin 1,6 g
  Kreatin HCL 1,5 g
  Arginin Silikat (Nitrosigine) 750 mg
  Cognitive Drive Matrix 650 mg
  L-Tyrosin 300 mg
  Lion's Mane (Hericium Erinaceus) Pulver 275 mg
  Panax Ginseng (Rot) 75 mg
  Adaptogenic Matrix 130 mg
  Ashwagandha (Withania Somnifera) (Blad och stam) (Sensoril) 125 mg
  Svartpeppar (Frukt) Extrakt 5 mg

  Ingredienser:

  Citronsyra, äppelsyra, naturliga och artificiella smakämnen, sukralos, lösligt kostfiber, kalciumsilikat, kiseloxid, acesulfamkalcium, färgämne: FD&c Blue#1 (Blueberry lemonade), Blue Lake #1 (Blue razz), Red #40 (Lollipop), Exberry Pink Shade (What-o-melon).