×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  DAA+ZMA, 180 caps

  DAA+ZMA är en innovativ kombination av DAA och ZMA från M Nutrition. DAA+ZMA främjar optimala testosteronnivåer och en bra muskeltillväxt!

  Läs mer
  329,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 42-69

  DAA+ZMA är en innovativ kombination av DAA och ZMA från M Nutrition. DAA+ZMA främjar optimala testosteronnivåer och en bra muskeltillväxt!

  • DAA och ZMA i en och samma produkt
  • För en optimal muskeltillväxt och testosteronproduktion!
  • Berikad med selen och D-vitamin
  • Stärker återhämtning och muskelfunktion

  Vad får man om man kombinerar två av de populäraste muskelökarna på sportnutritionsmarknaden? Man får M Nutritions DAA+ZMA! Som namnet indikerar består produkten av en nytänkande kombination av de två testosteronökande kosttillskotten D-asparaginsyra (DAA) och ZMA.

  DAA och ZMA har var för sig länge legat i toppen över kostillskottsbranschens mest populära produkter. Det är båda kosttillskott som via olika vägar främjar optimala hormonnivåer och en stark muskeltillväxt. Tillsammans kompletterar de varandra och verkar synergiskt för att ge en ännu kraftfullare effekt:

  • Ökade testosteronnivåer Både ZMA och DAA verkar för att stimulera kroppens naturliga testosteronproduktion. Tillsammans ger de en ännu starkare effekt! Testosteron är kroppens viktigaste muskeluppbyggande hormon och centralt för bra träningsresultat.
  • Optimal muskelfunktion ZMA+DAA har ett balanserat innehåll av de högt omsatta mineralerna zink och magnesium, som båda spelar en avgörande roll för en god muskelfunktion.
  • Snabbare återhämtning Förutom sin muskelökande effekt är ZMA även känt för att förbättra sömnkvaliteten, och en god sömn är en av de viktigaste parametrarna för en bra återhämtningsförmåga!

  ZMA+DAA har även berikats en välavvägd mängd selen och vitamin D3 som stärker ovanstående effekter samtidigt som de främjar en god hälsa.

  Med ZMA+DAA lämnar du inget åt slumpen i din strävan mot en ansenlig mängd muskelmassa. M Nutritions muskelökande innovation är en heltäckande, säker och beprövad produkt för dig vars mål är en maximal muskeltillväxt och styrkeökning!

  Doseringsanvisning: Inta 6 kapslar dagligen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per 1 kapsel, respektive per dagsdos (6 kapslar):

   

  Per 1 kapsel

  Per 6 kapslar

  D-asparaginsyra

  500 mg**

  3000 mg**

  Zink

  5 mg (50 %*)

  30 mg (300 %*)

  Magnesium

  75 mg (21,5 %*)

  450 mg (129 %*)

  Vitamin D3

  4 µg (33,4 %*)

  20 µg (200 %*)

  Selen

  10 mg (16,7 %*)

  60 mg (100 %*)

  Vitamin B5

  1,67 mg (27,8 %*)

  10 mg (167 %*)

  *% av rekommenderat dagligt intag.
  ** rekommenderat dagligt intag ej fastställt

  Ingredienser: D-asparaginsyra, magnesiumcitrat, gelatin (kapsel), zinkglukonat, kalciumpantotenat, natriumselenat, kolekalciferolpreparat.