×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  DAA Xtreme Prolact-Block, 60 tabs

  DAA Xtreme Prolact-Block - Innovativ, säker och potent muskelökare från Olimp Sport Nutrition. Ökar testosteronproduktionen och hämmar prolaktinproduktionen.

  Läs mer
  139,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820924-24

  DAA Xtreme Prolact-Block - Innovativ, säker och potent muskelökare från Olimp Sport Nutrition. Ökar testosteronproduktionen och hämmar prolaktinproduktionen.

  • Stimulerar den kroppsegna testosteronproduktionen.
  • Hämmar prolaktinproduktionen.
  • Effektiv och innovativ muskelökare.
  • Helt säkert kostillskott - består av DAA, vitamin E, vitamin B6 och zink.

  DAA Xtreme Prolact-Block är den nya generationens testosteronökare. Den innehåller endast välbeprövade och helt säkra ingredienser. 

  En av nyckelingredienserna är D-asparaginsyra (DAA). DAA är en aminosyra som stimulerar kroppens egen produktion av testosteron. En ökad testosteronproduktion medför i sin tur en ökad muskeltillväxt, ökad styrka och en förbättrad prestationsförmåga. 

  Det som gör att DAA Xtreme Prolact-Block skiljer sig från andra testosteronökande kostillskott är dess genomtänkta innehåll av vitamin E, vitamin B6 och zink. Denna kombination hämmar den ökade produktionen av prolaktin som ofta följer förhöjda testosteronnivåer.

  Prolaktin har en hämmande effekt på muskeltillväxten, så en minskad produktion av hormonet förbättrar träningsresultaten ytterligare.

  DAA Xtreme Prolact-Block innehåller inga tvetydliga "patent blends", bara en välbeprövad mix av säkra ingredienser som verkar tillsammans för att optimera dina träningsresultat.

  Doseringsanvisning: 2 tabletter per dag till frukost. Inta tillsammans med vatten.

  InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

  Produktbeskrivning: Kostillskott med D-asparaginsyra, vitamin E, vitamin B6 och zink.

   

  Nettoinnehåll: 60 tabletter

   

  Näringsvärde 1 tablett 2 tabletter
  D-asparaginsyra 1600 mg 3200 mg
  Vitamin E 7,5 mg (62,5%*) 15 mg (125%*)
  Vitamin B6 2,1 mg (150%*) 4,2 mg (300%*)
  Zink (som zink aminosyrakelat från Albion®) 7,5 mg (75%*) 15 mg (150%*)

  *Procent av dagligt referensintag

   

  Ingredienser: 82% D-asparaginsyra, fyllnadsmedel (isomalt), stabiliseringsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa), zinkbisglycinat, DL-alfa-tokoferylacetat (vitamin E), ytbehandlingsmedel (polyetylenglycol), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), pyrodoxinhydroklorid (vitamin B6).

   

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener.

   

  Förvaring: Förvaras torrt och svalt i originalförpackning.