×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  Crevolution Magnum, 150 caps

  Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning. Kreatin tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Crevolution Magnum kommer bekvämt förpackad i de högdoserade Magnum kapslarna som ger upp till 1,2g verksam substans per kapsel.

  Läs mer

  fr. 244,30 kr

  Ordinarie pris: 349 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890989-91

  Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning. Kreatin tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Crevolution Magnum kommer bekvämt förpackad i de högdoserade Magnum kapslarna som ger upp till 1,2g verksam substans per kapsel.

  • Innehåller olika högupptagliga kreatinformer
  • Innehåller WattsUp för mer effekt
  • Skonsam mot magen
  • Kreatin har en bevisad effekt för prestation vid högintensiv och kortvarig ansträngning.

  Kreatin har visat sig delvis bli förstört vid kontakt med magens sura miljö. Kreatinets förmåga att lösa sig i vatten har också varit föremål för diskussion. Vissa användare har rapporterat att de känt sig uppblåsta i magen samt bundit vatten på ett oönskat sätt därför har genom tiderna olika varianter på kreatin tillskott presenterats och nu är det dags för den fösta buffrade kreatin blandningen som även har ett "delayed release system". Crevolution Magnum från Swedish Supplements har en unik buffringsformulan, ett "alkaline system" som effektivt skyddar de verksamma ingredienserna tills de kan tas upp i blodet.

  Crevolution Magnum innehåler två kreatinformer – kreatinmalat sedan kreatin pyruvat. Kreatinmalat består av tre kreatinmolekyler och en äppelsyramolekyl. Tillsammans bildar de trikreatin malat. Denna form kan fungera bättre än kreatin monohydrat vid avsaknad av kolhydrater som ofta är fallet under diet. Äppelsyran hjälper till att återanvända mjölksyran och pyruvat i citronsyracykeln varpå mer långvarig energi bildas. Kreatinpyruvat består av kreatin där man istället för kristalliserat vatten (monohydrat) stabiliserat kreatinet med pyruvat. Denna form tillverkas enligt läkemedelsstandard av ett fåtal råvarutillverkare i världen.

  I kreatinformulan finner vi ett tredje ämne, Cretinol o fosfat (COP). COP fungerar som en buffer intracellulär nivå vilket hjälper dig att fortsätta att träna trots att pH’t i muskelcellerna sjunker. Produkten har även en buffring inuti bestående av natrium och kalium bikarbonat. Dessa båda ämnen hjälper till att neutralisera syra så att kreatinet kan bevaras stabilt för bästa upptag.

  Rekommenderad dosering: tag 3 kaplar före träning och 3 kaplsar efter träning ihop med vatten.

  Kosttillskott bör inte användas som ersättarning för en varierad och balanserad diet. En varierad och balanserad diet och en hälsosam livsstil rekommenderas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per 6 kaplar (ca 7200 mg)
  Crevolution System 5000 mg
  Kreatin-Malat
  Kreatinol-O-Fosfat
  Kreatin Pyruvat
  Ab-Zorb System 1000 mg
  R-ALA 400 mg
  Druvkärnextrakt (95% OPC) 
  Cinnulin PF
  Watts Up 500 mg
  pH-Buffering system 500 mg
  Natriumbikarbonat 250 mg (varav natrium 68 mg)
  Kalium-bikarbonat  250 mg (varav Kalium 97 mg)  

  Ingredienser: Kreatin-malat, kreatinol O fosfat, kreatinpyruvat, Watts Up, alfa liponsyra, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, druvkärnextrakt, cinnulin PF, kapselhölje (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), klumpförebyggande medel (magnesiumsterat, kiseldioxid.)