×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Crea.TOR, 120 caps

  Glöm dina tidigare erfarenheter av Kreatin - Effekten av Crea.TOR går långt utöver vad du har upplevt, och det finns inga som helst biverkningar!

  Läs mer
  299,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9928-077

  Redo för en ny verklighet? Re-create yourself med Crea.TOR! Alla seriösa kroppsbyggare vet att kvalitativ viktuppgång inte kommer gratis, det krävs hård och målmedveten träning. Låt Crea.TOR hjäpa dig att alltid hålla prestationsnivån på topp!

  • Flera olika kreatinformer!
  • Förbättrar explosivitet och uthållighet!
  • Genererar pump och ett muskulärt tryck!

  Varför experimentera med olika former av kreatin när du kan köpa en modern produkt som innehåller en kombination av de kreatinformer som är bevisat effektiva? BioTech har utvecklat en unik kreatinbaserad prestationshöjare med fyra synergiskt verkande effektmatriser. Glöm dina tidigare erfarenheter av kreatinprodukter, Crea.TOR levererar en träningsupplevelse över det vanliga och har inga som helst biverkningar!

  Information om de fyra effektmatriserna:

  TOR Matrix - Unik formula som innehåller såväl 
  alkaliserat som mikroniserat kreatin. Det alkaliserade kreatinet är pH-buffrat för extra snabbt upptag och oslagbar effekt! Kreatinråvarorna i Crea.TOR är de bästa marknaden kan erbjuda!

  CREATINE Serum - En kombination av kreatinföreningarna kreatin HCl, kreatin glukonat och kreatin alfa-ketoglutarat. Tillskillnad från andra kreatinföreningar ombildas inte dessa till slaggprodukten kreatinin under nedbrytningen och tack vare det kan bieffekter som ökad vätskeretention och uppblåsthet undvikas.

  Energy Maximize - Denna matris innehåller niacin, extrakt av grönt te och den naturliga koffeinkällan guarana. Dessa ingredienser samverkar för att ge energi och generera ett intensivt fokus. Ger träningspasset en kickstart och en energikick som varar. 

  ATP Factor - Kalcium pyruvat, L-Tyrosin och NADH är näringsämnen som är viktiga för kroppens grundläggande energiproduktion. AAKG (Arginin Alfa-ketoglutarat) och L-Citrullinmalat modiferar kroppens behållning av kväve vilket leder till en effektivare transport av näring och syre i blodet.

  Doseringsinstruktioner: Tag två kapslar 30 min. före träning. Under vilodagar, tag två kapslar på tom mage innan frukost.

  Allergiinformation: Tillverkad i en fabrik som även hanterar mjölk, soja, ägg och jordnötter.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Doseringsrekommendation bör ej överskridas. Rekommenderas ej till personer under 18 år, ej heller ammande eller gravida. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   

  Innehåll/ 2 kapslar: Mängd: 

  TOR Matrix -

  Buffrat kreatin, mikroniserat kreatin

  1100mg

  Creatine SERUM -

  Kreatin HCI, kreatin glukonat, kreatin AKG

  100mg

  Energy maximize -

  Niacin, grönt te extrakt, guarana extrakt

  100mg

  ATP Factor -

  Kalcium pyruvat, L-tyrosin, Arginin AKG, citrullin malat, NADH

  170mg
  Pyridoxin (Vitamin B6) 10mg

  Allergiinformation: Tillverkad i en fabrik som även handhåller mjölk, soja, ägg och jordnötter.