×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Creatine Powder

  Creatine Powder från Optimum Nutrition är ett perfekt kosttillskott för dig som vill se resultat i träningen. Det innehåller en ren form av kreatinmonohydrat, vilket kan hjälpa dig att öka både din styrka, explosivitet och uthållighet.

  Läs mer
  109 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6947-105R

  Brand of the Year
   

  Kvalitativt kreatintillskott i pulverform. Kreatinmonohydrat är ett populärt inslag i kreatintillskott och kommer här i form av ett lukt- och smaklöst pulver. Det är framtaget av en patenterad produktionsmetod av Optimum Nutrition och erbjuder positiva effekter både före, under och efter träningspasset. Blanda ut det med valfri dryck och gör dig redo att prestera maximalt. Kreatin kan användas av såväl motionärer som elitidrottare och kan hjälpa dig att ladda upp och få igång energinivån innan träningen, öka prestationsförmågan och uthålligheten under träningen och förbättra återhämtningen av musklerna efter träningen. 

  Creatine Powder från Optimum Nutrition erbjuder följande fördelar:

  • Består av den patenterade kreatinråvaran Creapure®
  • Lukt- och smaklöst pulver
  • Det rekommenderade dagliga dosen ger dig hela 3 g av 99,9 % rent kreatinmonohydrat
  • Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning
  • Innehåller inga kalorier, tillsatt socker eller utfyllnadsämnen 
  • Blandas enkelt ut i valfri dryck 

  Creatine Powder från Optimum Nutrition kommer i form av ett mikroniserat kreatinpulver och är därför enkelt att blanda ut i valfri dryck före eller efter träning. Det innehåller inga tillsatser eller utfyllnadsämnen, utan enbart 99,9 % rent kreatinmonohydrat för bästa möjliga effekt. 

  För ökad fysisk prestation.

  Den kreatinråvara som finns i Creatine Powder kallas för Creapure® och är en av de renaste formerna av kreatinmonohydrat som går att hitta på marknaden. Ämnet har genomgått en stor mängd forskning och har visat sig bidra till ökad muskelmassa genom högre styrka, explosivitet och uthållighet under högintensiva aktiviteter och är därför ett utmärkt tillskott till din träningsrutin.  

  Testa Creatine Powder från Optimum Nutrition idag och se vilka positiva effekter det kan ha för din träning och prestation. Det mikroniserade pulvret löses enkelt upp i vatten, juice, proteindryck eller smoothie och ger dig den extra kick av energi och uthållighet du behöver för att prestera på topp.

  Dosering: Det rekommenderade intaget för Creatine Powder från Optimum Nutrition är 1 skopa (cirka 3,6 g) per dag utspädd med 250 ml valfri vätska. Under uppladdningsfasen kan du börja med 5 portioner utspridda under dagen i 6-8 dagar. Därefter kan du sänka dosen till 1-2 portioner per dag.

  Doser per förpackning: En förpackning Creatine Powder från Optimum Nutrition innehåller 317 g eller 634 g, vilket motsvarar cirka 90 dagsdoser resp. 175 dagsdoser vid det rekommenderade intaget av 3,6 g per dag. 

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll:

  Näringsinnehåll Per 100 g Per 3 g
  Energi 0 kJ/0 kcal 0 kJ/ 0 kcal
  Protein o g o g
  Kolhydrater 0 g 0 g
  - varav socker 0 g 0 g
  Fett 0 g 0 g
  - varav mättat fett 0 g 0 g
  - varav transfetter 0 g 0 g
  Kostfibrer 0 g 0 g
  Natrium 0 mg 0 mg
  Kreatin monohydrat 100 g 3 g

   

  Kan innehålla spår av nötter och jordnötter.