×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Creatine Monohydrate, 500 g

  Star Nutrition Creatine Monohydrate består till 100% av högkvalitativt mikroniserat kreatin. Kreatin ökar muskelvolymen, styrkan och muskeluthålligheten.

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 609

  Kreatin är en säker och beprövad prestationshöjare som använts på gymmen i många år. Kreatin ökar styrkan, muskelvolymen och ger snabbare återhämtning.

  • För snabb och kvalitativ muskelökning.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Förbättrar uthålligheten och styrkan.

  Star Nutritions Creatine Monohydrate består till 100% av rent mikroniserat kreatin. Kreatin är ett naturligt förekommande ämne som finns i både kött och fisk. Det kreatin som finns i maten räcker dock sällan till för att du som tränar ska nå upp i optimala mängder.

  Kreatin ingår i kroppens energiomsättning. Vid fysisk aktivitet bryts musklernas energimolekyler, ATP, snabbt ned. Ett underskott av kreatin gör att energimolekylerna inte kan byggas upp lika effektivt och det gör att musklerna snabbt blir trötta. 

  Syftet med ett kreatintillskott är att effektivisera återuppladdningen av energi i muskelcellerna. Ju mer energi som finns tillgängligt i muskulaturen och desto snabbare återuppladdningen sker desto starkare och uthålligare blir du.

  Vetenskapliga studier har visat att tillskott med kreatin leder till ökad styrka, ökad uthållighet och förbättrad mjölksyratålighet. Kreatin har även visats kunna underlätta återhämtning och muskeltillväxt. 

  Med Star Nutritions Creatine Monohydrate får du ett rent och billigt kreatintillskott av högsta kvalitet.

  Star Nutrition Creatine Monohydrate kan med fördel kombineras med andra kosttillskott. Supreme Mass och kreatin är till exempel en utmärkt kombination. 

   

  Doseringsinstruktioner: 
  Dag 1-5: Blanda två teskedar (ca. 5 g) med 2-4 dl vatten och drick fyra gånger per dag, sprid ut intagen under dagen.

  Dag 6 och framåt (60 dagar): Blanda två teskedar (ca. 5 g) med 2-4 dl vatten en gång per dag antingen på morgonen eller i samband med träningen.

  Skopa ingår ej.

  Portionsstorlek: ca 5 g

  Tag Creatine Monohydrate även de dagar du inte tränar. Använd Creatin Monohydrate i 60 dagar, ha därefter ett uppehåll i 30 dagar. Undvik drycker som innehåller koffein i samband med intaget av Creatine Monohydrate. Drick minst två liter vatten per dag då du tar kreatin.

  Antal serveringar per påse: 100.

  Allergiinformation: Tillverkas i lokaler i vilka det även hanteras ägg, soja och mjölk och kan därför innehålla spår därav.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 47 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 47 totala

  per sida

  1 dosering= 1 rågad tsk (ca 5g)
  Antal portioner per förpackning: ca 100
  Näringsinnehåll/dosering:

  Innehåll/ 5 g:  Mängd: 
  Energi 0kcal
  Kreatin monohydrat 5g

  Ingredienser: kreatinmonohydrat.