×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Creatine Mega Caps 1250

  Studier har visat att kreatin kan boosta prestationsförmågan genom att förbättra den anaeroba uthålligheten, samt ge ökad maxstyrka och explosivitet under korta, högintensiva träningspass – förutsatt att det totala dagsintaget uppgår till minst 3 gram. Creatine Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition är ett förstklassigt kosttillskott som består av lättupptagligt kreatinmonohydrat i praktisk kapselform. Med den högsta rekommenderade dagsdosen kan du få i dig hela 5 gram kreatin!

  Läs mer
  109 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820900R

  Det finns många kreatinsupplement på marknaden, men kreatinmonohydrat (pulver) är den äldsta och mest välbeprövade formen som också genomgått mest extensiv forskning. Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret i kapslarna är extremt finfördelat och därmed kan absorberas ännu snabbare i muskelvävnaderna. 

  Utmärkande fördelar med Creatin Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition:

  • Smidiga kapslar – slipp krångla med pulver, mått och shakers
  • Varje kapsel innehåller 1250 mg högkvalitativt kreatinmonohydrat
  • Supermikroniserat för snabbare upptag
  • Den dagliga maxdosen ger dig hela 5 gram kreatin
  • Kreatin ökar prestationen vid kortvarigt och högintensivt muskelarbete

  Kreatin är ett av de mest populära kosttillskotten bland professionella atleter, kroppsbyggare och andra som gillar att träna hårt. Och det har sin enkla förklaring – de märker resultat. Flertalet studier har påvisat ämnets prestationshöjande egenskaper vid explosiva kraftansträngningar. Det hjälper nämligen till att skapa ATP – muskelcellernas primära bränsle och själva grundförutsättningen för fysisk aktivitet.  

  Ett högkvalitativt kreatintillskott för dig som vill ta träningen till nästa nivå

  Kreatin finns naturligt i många av kroppens vävnader, framför allt i skelettmuskulaturen, men även i hjärtat och hjärnan. I musklerna lagras det i form av kreatinfosfat, vars främsta uppgift är att omvandla muskelcellernas 'bränsledepåer' till rörelseenergi.

  Vid snabba kraftansträngningar använder musklerna i första hand det bränsle som finns tillgängligt direkt i cellerna – så kallat ATP (adenosintrifosfat). Energin utvinns genom att ATP-molekylens ena fosfatgrupp frigörs. Restprodukten blir ADP (adenosindifosfat). 

  Den lilla mängd ATP som kroppen kan lagra räcker emellertid endast för en kraftboost på några få sekunder. Därefter börjar mjölksyra bildas och musklerna behöver en vilopaus för att ATP-nivåerna ska byggas upp på nytt. Men om det finns kreatinfosfat till hands kan detta donera sin fosfatgrupp till ADP och därigenom regenerera komplett ATP – omedelbart. 

  På så sätt får musklerna genast tillgång till ny energi, vilket gör att man kan upprätthålla samma höga intensitet under en lite längre period, exempelvis för att göra fler repetitioner vid styrketräning. Men precis som ATP är kreatin en förbrukningsvara som måste fyllas på kontinuerligt. 

  Genom att äta kött, fisk och andra animaliska livsmedel kan man få i sig runt ett gram kreatin om dagen. Därutöver kan kroppen själv producera ungefär lika mycket under ett dygn. Det räcker gott för att klara av vardagliga sysslor, men för den som tränar hårt kan det även vara värt att kika närmare på ett kreatintillskott. 

  Creatine Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition är ett välproducerat kosttillskott som framställts av 99 % rent, mikroniserat kreatinmonohydrat. Det är en extremt finmald form av kreatin som musklerna lätt kan tillgodogöra sig. Att det dessutom kommer i smarta kapslar förenklar intaget ytterligare. Med Creatin Mega Caps slipper du mixtra med löst pulver och vet att du alltid får rätt dosering! 

  En fullvärdig kost lägger den bästa grunden till god fysik, men ett kreatintillskott kan hjälpa till att förbättra uthålligheten och ge ökad maxkapacitet vid högintensiv och kortvarig träning. Det kan även främja återhämtningen och i förlängningen bidra till ökad styrka och muskeltillväxt.

  Den som önskar mer toppkraft och explosivitet i rörelserna, exempelvis vid tyngdlyftning, kortdistanslöpning och intervallträning kan gynnas av att addera ett kreatinsupplement till sin vanliga kost. Likaså den som är aktiv inom friidrott, fotboll, innebandy, hockey och andra sporter som involverar kortvariga kraftansträngningar med hög intensitet.

  Ju mer kreatinfosfat som finns inlagrat i musklerna, desto mer ATP kan kroppen skapa med kort varsel. Det innebär att man snabbt får tillgång till extra energi och har möjlighet att träna lite hårdare, lite längre. Creatine Mega Caps kan därför vara ett intressant supplement för styrkelyftare som vill klara fler reps per session, men också för den som vill öka på muskelstorleken. 

  Det finns tydliga belägg för att kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning (vid intag av minst 3 gram per dag). Samtidigt sker också en viss vätskeinlagring i vävnaderna, vilket kan ge upphov till synbart ökad muskelvolym (hypertrofi). Något som uppskattas av många kroppsbyggare. 

  Den visuella effekten är tillfällig, men eftersom kreatin även ökar prestationsförmågan finns god potential att uppnå reella resultat. 

  Kreatin är naturligtvis inget undermedel som 'skapar' muskler. Däremot kan det bidra med energin som behövs för att träna fram dem. Summa summarum – du måste fortfarande göra jobbet, men genom att inkorporera ett kvalitativt kreatinsupplement, såsom Creatine Mega Caps 1250, i din dagliga rutin kan du få ut mer av träningen och optimera dina resultat både på kort och lång sikt.

  Doseringsinstruktioner: Rekommenderat intag av Creatine Mega Caps är 1-2 kapslar upp till två gånger per dag, gärna innan träning. Skölj alltid ned kapslarna med stora mängder vatten. Kom även ihåg att dricka mycket vatten så länge du tar kreatintillskott. 

  Doser per förpackning: En förpackning Creatine Mega Caps från Olimp Sport Nutrition innehåller 120 kapslar med vardera 1250 mg mikroniserat kreatinmonohydrat. Det motsvarar 60 dagars användning vid intag av 1 kapsel två gånger dagligen, alternativt 30 dagars användning vid intag av 2 kapslar två gånger dagligen.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll:

  Innehåll

  Per Portion

  Per dagsdos

  Kreatin

  1250 mg

  2500 mg

   

  Ingrediensförteckning: 99 % mikroniserat kreatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, gelatin och färgämne: E171.

  Förvaring: Creatine Mega Caps bör förvaras i originalförpackningen och ej över normal rumstemperatur.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Om du är under 18 år, gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.