×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Creatine Mega Caps 1250

  Kreatin Mega Caps från Olimp - En snabbtillgänglig energikälla vid högintensiv träning. För ökad maxstyrka och fler reps!

  Läs mer
  109,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820900R

  Kreatin Mega Caps från Olimp - En snabbtillgänglig energikälla vid högintensiv träning. För ökad maxstyrka och fler reps!
   
  Kreatinmonohydrat är ett av de mest beprövade och effektivaste prestationshöjande kosttillskotten på marknaden, och har varit så under en längre tid. Kreatin Mega Caps är ett välproducerat kreatinmonohydrat av högsta klass!
   
  • Ger förbättrad styrka, explosivitet och uthållighet.
  • Träna hårdare och längre! 
  • Ger ökad muskelvolym.
  • 1 kapsel innehåller 1250 mg kreatin.
  • Mikroniserad kreatin.
   
  Kreatin finns i kött och fisk, men hårt tränande personer behöver oftast mer av ämnet för att tillgodogöra sig effekterna för att ta sin träning till nästa nivå. Med kreatin kan du få märkbara ökningar i styrka, explosivitet och uthållighet - och det omgående!
   
  I musklerna ombildas kreatin till formen kreatinfosfat som sedan fungerar som en snabbtillgängligenergikälla vid högintentiv träning. Effekterna lämpar sig ypperligt vid högintensiv och tung styrketräning - lyft tyngre och längre!
   
  Varubeteckning: Kosttillskott med kreatinmonohydrat i pulverform.
   
  Doseringsinstruktioner: Ta upp 1-2 kapslar upp till 2 gånger dagligen, helst en gång inför träningen. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll : 120 Kapslar á 1400 mg = 168 g.

  Innehåll Per 1 kapsel Per 4 kapslar Per 100 g
  Energi 3,3 kJ / 0,8 kcal 15 kJ / 3,6 kcal 262,5 kJ / 62,8 kcal
  Fett 0 g 0 g 0 g
  Kolhydrater 0 g & Lt; 0,1 g 1.4G
  Protein 0,2 g 0,8 g 14,3 g

  Kreatin 1250 mg 5000 mg 89,3 g 

  Ingredienser: 99 % mikroniserad kreatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, gelatin, färgämne: E171. 

   

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener.

   

  Lagring: I originalförpackningen, inte över normal rumstemperatur.