×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Creatine MagnaPower

  Olimp's Creatin MagnaPower, en blandning av mineralet Magnesium och kreatin i chelaterad form.

  Läs mer
  299,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820004R

  Creatin MagnaPower, en blandning av mineralet Magnesium och kreatin i chelaterad form. Nu har man tagit de bästa egenskaperna från kreatinet och skapat en helt ny produkt, fri från oönskade bieffekter, i praktiskt kapselformat.  Inget behov av att "ladda upp med höga doser"  nu får man effekt direkt!

  Vad får man då?

  • Bättre ork speciellt för idrotter med intervaller moment som hockey, innebandy, fotboll eller idrotter med enstaka explosiva moment friidrott som höjdhopp längdhopp, kastgrenar. Kreatin lämpar sig ypperligt för kraftsport,styrkelyft och bodybuilding.
  • En ökad explosivitet gör att man orkar prestera mer innan mjölksyran sätter in.Kreatin Magnapower ger ett bättre upptag från en  mindre dos!  Kreatin monohydrat har studerats i årtionden och forskningen är ense om de positiva effekterna på styrka, muskelutveckling och explosivitet. Men det har också förknippats med en inte alltid positiv viktuppgång i form av vätska, magproblem, krånglig uppladdning samt att en del inte upplever någon effket alls sk "non responders" 
  • Nu har man tagit de bästa egenskaperna från kreatinet och skapat en helt ny produkt, fri från oönskade bieffekter, i praktiskt kapselformat.

  Doseringsinstruktioner: Tag 2 kapslar två gånger om dagen - före frukost och efter träningen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll/ 2 kapslar:  Mängd: 
  Kalorier  6.7 kJ/ 1.6 kcal
  Protein 0.4 g 
  Patenterad blandning -  Creatine Magna Power: 2200 mg 
  Magnesium 176 mg 

  Ingredienser: Magnesium kreatin kelat, fyllnadsmedel - mikrokristallin cellulosa, klumpförebyggande medel - magnesiumstearat, kapsel - (gelatin, färg: E 171).