×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  CreaKong, 300g

  Creakong från Mutant är en unik produkt som innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och effekt! Höjer prestationsförmågan och ökar muskelvolymen!

  Läs mer
  189,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 3896

  Creatine of the Year 2013

  Creakong från Mutant är en unik produkt som innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och bästa effekt! Höjer prestationsförmågan och ökar muskelvolymen!

  • Dokumenterat säker och effektiv
  • Vetenskapligt baserad dosering
  • Tre olika sorters kreatin för maximal effekt
  • Ger ökad styrka, uthållighet och muskelvolym

  Att kreatin fungerar råder det inget tvivel om. Faktum är att det finns studier i hundratal som entydigt visar detta.

   - Kreatin höjer prestaionsförmågan genom att inte bara fylla på utan helt mätta kroppens kreatinfosfatdepåer.

   - Kreatinfosfat är det bränsle musklerna använder sig av vid anaerob, explosiv, aktivitet som t.ex. styrketräning och sprintlöpning. Då kreatinfosfat är den fjärde största beståndsdelen i muskelvävnad näst efter vatten, aminosyror och glykogen ökar även muskelvolymen av kreatinsupplementering då kreatinfosfatdepåerna fylls till bredden.

  Creakong innehåller dessa kreatinformer:

  CreaPure® - Kreatin monohydrat 
  Kreatin monohydrat är en av världens mest studerade och bäst dokumenterade tillskottsingredienser, CreaPure är ett monohydrat med hög kvalitet tack vare sina dubbelpatenterade tillverkningsmetoder.

  Creatine-Magnapower® - Kreatin magnesiumkelat
  Creatine-Magnapower är ett alkaliserat kreatin som kelaterats och bundits till mineralen magnesium. Det gör dels att det absorberas av kroppen snabbare än vanligt monohydrat och dels att det bidrar till en normal vätskebalans och främjar musklernas kontraktionsförmåga.

  Tri-Creatine Citrate - Tri-kreatin citrat
  Peptidbundet kreatin som stimulerar produktionen av adenosintrifosfat (ATP), en slags bränslemolekyl som kan användas som energikälla i processerer på cellnivå. Ger en snabb inlagring av kreatin i musklerna vilket innebär en signifikant förbättring av prestationen vid högintensiv träning.

  Doseringsanvisning: Blanda en skopa (4 g) med 250-375 ml vatten och drick ca 30 min innan träning.


  Antal doseringar per förpackning: 75

   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 29 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 29 totala

  per sida

  Innehåll per dosering (1 skopa, 4 g) respektive per 100 g

   

    Per 4g Per 100g
  CREAKONG Proprietary Blend 4g 100g
  Kreatin monohydrat
  Kreatin magnesiumkelat
  Tri-kreatin citrat
     

   

  Allergiinformation: Tillverkad i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, soja, ägg, vete, nötter, sesamfrön och sulfiter.