×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Nyhet -43%

  Complete vitamin & mineral, 60 tabletter + Omega-3, 120 caps

  Handla Complete vitamin & mineral, 60 tabletter från Fairing och få en burk Omega-3,120 caps på köpet!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 159,00 kr

  279,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETVITAMINOMEGA

  Läs mer om produkten

  • Complete vitamin & mineral, 60 tabletter

   Complete är ett komplett vitamin/mineraltillskott med mycket effektivt upptag. Perfekt för dig som har svårt att få i dig tillräckligt med vitamner och mineraler via kosten eller har ett ökat behov på grund av stress, sjukdom, diet eller hård träning.

   • Vitaminbooster i vardagsstressen.
   • Hjälper dig att hålla fokus uppe.
   • Förbättrar upptaget av c-vitamin.

   Dagens aktiva och stressade människor har ofta svårt att äta tillräckligt för att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Även en liten brist på en vitamin eller mineral kan kraftigt sänka vår prestationsförmåga och försämra vår allmänhälsa. Värt att tänka på är att form av stress, både fysisk och psykiskt stress samt negativt energiintag (diet) ökar behovet av vitaminer och mineraler.

   Complete är speciellt framtagen för er som kräver det lilla ”extra” av ett vitamin/mineraltillskott. Dels innehåller Complete alla viktiga vitaminer och mineraler men även bioflavonoider från citron som förbättrar upptaget av c-vitamin. För att göra denna produkt helt unik har vi tillsatt det exklusiva enzymet pancreatin som förbättrar upptaget av alla näringsämnen.

   Doseringsinstruktioner: 1-2 tabletter per dag.

   Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

    

   Innehåll per tablett
   Vitamin A 10 mg Kalcium 125 mg
   Vitamin B1 6,25 mg Järn 7,5 mg
   Vitamin B2 6,25 mg Jod ( Kelp) 37,5 mcg
   Vitamin B6 6,25 mg Magnesium 125 mg
   Vitamin B12 12,5 mcg Zink 7,5 mg
   Vitamin C 250 mg Selen ( L-metionin) 25 mcg
   Vitamin D 5 mcg Koppar 1 mg
   Vitamin E 74 mg Mangan 2,5 mg
   Biotin 75 mcg Krom 25 mcg
   Folsyra 0,4 mg Kalium 25 mg
   Pantotensyra 12,5 mg Bioflavonoider (citron) 25 mg
   Paba 12,5mg Pancreatin 37,5 mg
     Betain HCI 20 mg
    
      

    

  • Omega-3

   Omega-3 är ett samlingsnamn på flera essentiella fettsyror. Dessa fettsyror har en mängd viktiga uppgifter i kroppen och kan göra allt från att förbättra kolesterolnivåerna och sänka blodtrycket till att öka insulinkänsligheten. För dig som inte äter fet fisk flera gånger i veckan är ett tillskott av Omega-3 önskvärt.

   • För bättre kolesterolnivåerna.
   • Förstärker muskeluppbyggnadsprocessen.
   • Minskar inlagring i fettdepåerna.

   Fairings Omega-3 är fleromättat fett som finns i fet fisk och i fiskolja och är det tillskott som kan göra mest för din hälsa och dina träningsresultat. För att vi alla skall må bra och hålla oss friska behöver vi det essentiella fleromättade fettet Omega-3.

   Omega-3 är samlingsnamnet för flera olika, långa fleromättade fettsyror. Den fettsyra som är essentiella för oss är alfa-linolensyra som bildas av ett stort antal olika växter på land men även av olika växtplankton i haven. När vi får i oss alfa-linolensyra startas en process där kroppen förlänger alfa-linolensyran och gör den ännu mer omättad. De ny-bildade fettsyrorna har mycket långa namn som för enkelhetens skull ofta förkortas till EPA och DHA. Även om vi själva tillverkar EPA och DHA kan våran förmåga vara begränsad och vårat behov kan vissa perioder vara större än tillgången. När vi äter fet fisk eller använder fiskolja har vi låtit fisken göra största delen av arbetet åt oss och vi får de viktiga fettsyrorna i en koncentrerad och färdig form som direkt kan användas till sina olika uppgifter.

   Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA har flera viktiga uppgifter i kroppen. Dels används det som ett mjuk och smidigt byggmaterial i kroppens alla celler. Omega-3 fettsyrorna byggs in i våra blodkärlsväggar och håller dem mjuka. Fettsyrorna konkurrerar helt enkelt bort kolesterolet och sänker samtidigt blodtrycket. EPA och DHA är byggstenar i alla nervceller och används till att reparera små skador och se till att nerverna behåller sin för-måga att skicka finstämda signaler till kroppens alla muskler. De långa och fleromättade fettsyrorna är t.o.m. den viktigaste beståndsdelen i hjärnan och i nerverna.

   På musklernas yta sitter receptorerna, mottagarna, för olika hormon. Ett viktigt hormon för musklernas ämnesomsättning är insulin. Insulin ser till att musklerna tar upp kolhydrat och aminosyror, men även att fett fylls på i fettdepåerna. På samma sätt som hormoner är
   betydelsefulla för musklerna är det lika viktigt att receptorena fungerar perfekt. En receptor som sitter i ett mjukt och smidigt membran fungerar bättre och är känsligare för variationer av olika hormon. Genom att äta Omga-3 blir det lättare att höja känsligheten för hormoner som insulin och på så sett förstärka muskeluppbyggnaden med aminosyror och kolhydrat och minska inlagring av fett i fettdepåerna. Egenskaper som på lång sikt motverkar övervikt och åldersdiabetes.

   Det fleromättade fettet i fiskolja förbränns fortare än andra fetter. Fiskolja kan hålla fettförbränningen på en hög nivå även under diet.

   Doseringsinstruktioner: Omega-3 är ett tillskott som man skall använda regelbundet för bästa effekt. Starta med en högre dos på 6 – 8 kapslar per dag i 6 veckor och fortsätt därefter med 2-4 kapslar per dag. Doseringen av fiskolja är beroende av energibehovet och hur mycket annat fett det finns i kosten.

   Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.