×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Complete vitamin & mineral, 60 tabletter

  Complete Vitamin är ett komplett vitamin/mineraltillskott. Complete är speciellt framtagen för er som kräver det lilla ”extra” av ett vitamin/ mineraltillskott.

  Läs mer
  159 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6968

  Complete är ett komplett vitamin/mineraltillskott med mycket effektivt upptag. Perfekt för dig som har svårt att få i dig tillräckligt med vitamner och mineraler via kosten eller har ett ökat behov på grund av stress, sjukdom, diet eller hård träning.

  • Vitaminbooster i vardagsstressen.
  • Hjälper dig att hålla fokus uppe.
  • Förbättrar upptaget av c-vitamin.

  Dagens aktiva och stressade människor har ofta svårt att äta tillräckligt för att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Även en liten brist på en vitamin eller mineral kan kraftigt sänka vår prestationsförmåga och försämra vår allmänhälsa. Värt att tänka på är att form av stress, både fysisk och psykiskt stress samt negativt energiintag (diet) ökar behovet av vitaminer och mineraler.

  Complete är speciellt framtagen för er som kräver det lilla ”extra” av ett vitamin/mineraltillskott. Dels innehåller Complete alla viktiga vitaminer och mineraler men även bioflavonoider från citron som förbättrar upptaget av c-vitamin. För att göra denna produkt helt unik har vi tillsatt det exklusiva enzymet pancreatin som förbättrar upptaget av alla näringsämnen.

  Doseringsinstruktioner: 1-2 tabletter per dag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   

  Innehåll per tablett
  Vitamin A 10 mg Kalcium 125 mg
  Vitamin B1 6,25 mg Järn 7,5 mg
  Vitamin B2 6,25 mg Jod ( Kelp) 37,5 mcg
  Vitamin B6 6,25 mg Magnesium 125 mg
  Vitamin B12 12,5 mcg Zink 7,5 mg
  Vitamin C 250 mg Selen ( L-metionin) 25 mcg
  Vitamin D 5 mcg Koppar 1 mg
  Vitamin E 74 mg Mangan 2,5 mg
  Biotin 75 mcg Krom 25 mcg
  Folsyra 0,4 mg Kalium 25 mg
  Pantotensyra 12,5 mg Bioflavonoider (citron) 25 mg
  Paba 12,5mg Pancreatin 37,5 mg
    Betain HCI 20 mg