×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  FRI FRAKT ÖVER 99 KR

  Collagen Plus, 175 g

  Hydrolyserat kollagen från Rawpowder är av märket Peptan 1 vilket innebär ett förbättrat upptag. Tillverkat från fisk och helt utan tillsatser.

  Läs mer
  249,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A90001-149

  Hydrolyserat kollagen från Rawpowder är av märket Peptan 1 vilket innebär ett förbättrat upptag. Tillverkat från fisk och helt utan tillsatser.

  • Innehåller C-vitamin och 97% protein 
  • Innehåller 5% vegetabilisk hyaluronsyra
  • Kollagen är kroppens viktigaste byggsten och utgör ca 30% av proteinerna i kroppen

  Kollagen säkerställer sammanhållningen, elasticiteten och regenereringen av alla våra bindväv, inklusive hud, senor, ledband, brosk och ben. Det är starkt, flexibelt och är "limmet" som håller ihop allting.

  Rawpowders Collagen av märket Peptan® producerat i EU är så kallade typ 1-kollagenpeptider. Detta innebär att peptiderna är identiska med de kollagener som finns i mänskliga ben och hud. Peptan® är en ren, naturlig bioaktiv produkt som innehåller mer än 97% protein (i torrvikt). Detta kollagen i peptidform, även kallad Hydrolyserat kollagen, har väldigt hög biotillgänglighet och är lösligt i kallt vatten. Collagen Plus innehåller även hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande förmåga. 

  Tillverkaren använder kvalitetsledningssystem, baserat på ISO 9001 och HACCP-principerna, som helt och hållet följer regelverkets krav för att säkerställa högsta produktkvalitet och säkerhet.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Rekommenderad daglig dos: 5 g dagligen löses upp i vatten. Kan också blandas med valfri vätska eller tillsättas i smoothies, yoghurt, gröt och bakning.
  Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är ej lämplig för fisk- och skaldjursallergiker.

  Ingredienser: Hydrolyserat fisk-kollagenpulver, hyaluronsyra och vitamin C.

  Näringsinnehåll per 100 g:

  Energi 1 486 kJ / 355 kcal
  Fett 0 g
  - varav mättat fett 0 g
  Kolhydrater 2,2 g
  - varav sockerarter 0 g
  Fiber 0 g
  Protein 85 g
  Salt 1,1 g
  Hyaluronsyra (1500kDA) 5 g
  Vitamin C (kalciumaskorbat) 2,5 g

  Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Högkänslig mot fuktig miljö. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

  Ursprungsland: Frankrike. 

  Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.