×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Cocosa Extra Virgin kokosnötolja

  Denna kallpressade kokosolja från Soma Nordic används som smakgivare i din matlagning. Idealisk i lågkolhydratdieter som t.ex. LCHF.

  Läs mer
  169 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A4874R

  Cocosa Extra Virgin kokosnötolja EKO

  Denna kallpressade kokosolja från Soma Nordic används som smakgivare i din matlagning. Idealisk i lågkolhydratdieter som t.ex. LCHF.

  • Kan används i matlagning
  • Kan används som hudkräm
  • Ekologisk/KRAV-märkt
  • Innehåller inga transfettsyror

  Se även Cocosa Pure.

  Används: Kan intagas som den är på brödskivan, i smoothies eller shaker, i bakverk eller som tillsats till maten (efter stekning och kokning för att bevara näringsämnen). Eller som naturligt tillskott av nyttiga fettsyror: 1-3 matskedar per dag.

  Oljan kan förvaras i rumstemperatur och blir flytande vid 24°C.

  Vilken matolja ska man välja?

  En bra matolja måste först och främst tåla värme vilket fleromättade växtoljor (stekoljor och margarin) är dåliga på. Detta gäller oavsett källa (soja, majs eller raps). Stekoljor och margariner är också huvudorsaken till att vi får i oss för mycket omega 6 i förhållande till omega 3.

  Med kokosolja från Cocosa unviker du detta. Kokosoljan innehåller mellanlånga fettsyror och tål de dessutom ljus och värme (förstörs ej) och lämpar sig därför till matlagning. Som en extra bonus tillför du kroppen fettsyror som stärker dig och ger energi som varar.

  Du kan även använda kokosoljan salladsdressing eller ta som kosttillskott.

  Cocosa Extra Virgin Coconut Oil

  Cocosa Extra Virgin ger dig en exotisk doft och smak av de tropiska öarna: endast det färska, rena, vita köttet från kokosnötter med högt närings- och smakinnehåll används till den kallpressade oljan.

  Efter det att kokosnöten har öppnats, utvinns oljan genom en centrifugeringsteknologi som på ett enastående sätt bevarar den härliga smaken och doften av kokos i tillägg till det breda näringsspektrat. Oljan har en naturligt lång hållbarhet och stabilitet.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Cocosa Pure: Mättade fettsyror 94,28 %
  Enkelomättade fettsyror 4,88 %
  Fleromättade fettsyror 0,77 %
  Omega 3 <0,1 % Omega 6 0,77 %
  Transfettsyror <0,1 %