×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Clear Muscle, 168 liquid caps

  Clear Muscle - Ny på marknaden! Muscletechs Clear Muscle är en unik och innovativ muskelbyggare på HMB i fri form! Maximera din muskeluppbyggnad med brutal effektivitet!

  Läs mer
  699,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-238

  Clear Muscle - Ny på marknaden! Muscletechs Clear Muscle är en unik och innovativ muskelbyggare på HMB i fri form! Maximera din muskeluppbyggnad med brutal effektivitet!

  • Helt ny och unik produkt
  • Optimerar din muskeluppbyggnad, förbättar din återhämtning, stärker din muskelprestation
  • Aminosyran HMB i fri form - effektivare än någonsin!
  • Extremt god absorption
  • För atleter som tränar riktigt hårt

  Redan under första kvartalet 2014 initierade Muscletech det kommande släppet av vad de refererade till som "The most powerful musclebuilder in history", och realeasen gjorde ingen besviken. Clear Muscle är en innovativ och helt unik produkt, med den muskelbyggande HMB (metaboliten från aminosyran L-Leucin) i fri form, förpackad i smidiga clear-pills och i ett format som ger en oerhört effektiv upptagningsförmåga i kroppen.

  HMB begränsar nedbrytningen av proteiner; ökar fettförbränningen och bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner och är ett populärt tillskott för hårt tränande atleter med syfte att nå en optimal muskeltillväxt, återhämtning och proteinsyntes. Muscletech har med Clear Muscle lyckats producera en helt unik variant av detta tillskott, med en nyckelingrediens som utgörs av BetaTOR™ - HMB i fri form!

  Marknadens övriga HMB-tillskott baseras på HMB som är bundet till kalcium. Denna nya, fria form som Clear Muscle erbjuder har en överlägset effektivare verkan, samt tack vare sitt format en otroligt god absorptionsförmåga i kroppen! Clear Muscle har en stark anabol och anti-katabol effekt, och levererar fantastiska resultat - men för det krävs riktigt, riktigt hård träning.

  Sedan Clear Muscle släpptes på marknaden har lovorden regnat in från testerna, som visat signifikanta ökningar i såväl styrka och prestation som vid uppbyggnad av kvalitativ muskelmassa.

  Clear Muscle är en absolut lyxprodukt, något som följaktligen avspeglas i prisbilden. Men vad gör det, när 100% effekt ingår i priset!

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar 3 gånger per dag, före måltider, varav 1 portion 30 minuter innan träning på träningsdagar. Överskrid ej 6 kapslar per dygn.

  Antal doseringar per behållare: 84

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med beta-hydroxi-beta-metylbutyrat (HMB).

   

  Innehåll: 168 kapslar 

   

  Innehåll Per portion (2 kapslar) Per 6 kapslar
  HMB 1 g  3 g

   

  Ingredienser: BetaTOR® beta-hydroxi-beta-metylbutyrat, kolinklorid, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, vatten/vann), klumpförebyggande medel kiseldioxid/antiklumpemiddel silisiumdioksid.