×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  CitruPure, 300 g, Unflavored

  Kraftfull prestationshöjare från M Nutrition! CitruPure består av 100 % L-citrullin, en aminosyra som ökar styrkan, pumpen och uthålligheten.

  Läs mer
  299 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 42-89

  Kraftfull prestationshöjare från M Nutrition! CitruPure består av 100 % L-citrullin, en aminosyra som ökar styrkan, pumpen och uthålligheten.

  • Ger en kraftfull och ihållande pump
  • Ökar styrkan och uthålligheten
  • 100 % L-citrullin – inga utfyllnadsmedel!

  CitruPure är en vetenskapligt beprövad och minimalistiskt formulerad prestationshöjare som främjar en kraftfull pump och en explosiv styrka. Denna effekt är tillskriven produktens 100 %-iga innehåll av den i sportnutritionssammanhang högt eftertraktade aminosyran L-citrullin!

  När man diskuterar prestationshöjande ingredienser är det få som väcker samma intresse som L-citrullin. Det är en icke-essentiell aminosyra som har visats utöva flera effekter som främjar fullgoda träningsresultat. Den mest fundamentala av dessa effekter är att L-citrullin ökar produktionen av kväveoxid (NO). Kväveoxid gör att blodådrorna vidgas så att mer blod, syre och näring transporteras till muskelcellerna. Detta har tre effekter:

  Den första är att det intracellulära trycket ökar. Det ökade intracellulära trycket är vad som orsakar den i gymkretsar uppskattade känslan av ”pump”. Den andra effekten är att den ökade syre- och näringstransporten förbättrar energiutvinningen i muskeln, vilket gör att din styrka och uthållighet förbättras. Den tredje är att proteinsyntesen ökar och återhämtningen förbättras, tack vare ett ökat flöde av aminosyror till muskeln.

  CitruPure är en potent prestationshöjare för sig själv, men kan även kombineras med andra prestationshöjare som inte innehåller/har ett lågt innehåll av L-citrullin.

  Doseringsanvisning: Blanda en skopa (cirka 5 gram) med 3 dl vatten. Drick 30 minuter innan träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per 100 g, respektive per portion (5 g):

   

  Per 100 g

  Per 5 g

  Energi

  1444 kJ/340 kcal

  72 kJ/17 kcal

  Protein

  85 g

  4,3 g

  Kolhydrater

  0 g

  0 g

  - varav sockerarter

  0 g

  0 g

  Fett

  0 g

  0 g

  - varav mättat fett

  0 g

  0 g

  Fiber

  0 g

  0 g

  Salt

  0 g

  0 g


  Ingredienser: 100 % L-citrullin-DL-malat (2:1).