0
0

Upp till 35% rabatt på proteinpulver! Köp här >>

PRODUKTGUIDE

Chained Nutrition

– ha rdcore is a mindset

Chained Nutrition® är en serie avancerade kosttillskott av högsta kvalitet anpassade för dig som vill maximera dina resultat. Chained Nutrition® är inte till för vem som helst, utan till dig som är redo att ta träningen till nästa nivå!

Chained Nutrition erbjuder ett komplett sortiment av kosttillskott för den seriösa atleten. Värdeord som genomgående genomsyrar varumärket är innovation och kompromisslöshet. Något som tydligt återspeglar sig i produkternas namn, utseende, kvalitet innehåll och effekt. 

Aminosyror

Här hittar du tillskott av fria aminosyror, både som kombinationsprodukter och i enskild form. Aminosyratillskott kan användas till allt från att stimulera muskeluppbyggnad till att förbättra prestationsförmåga.

Populära aminosyraprodukter

Toppsäljare
229 kr
Köp Köp
279 kr
Köp Köp
229 kr

PWO

Här hittar du produkter som intas innan träning med syftet att förbättra prestationsförmågan. Styrka, uthållighet, pump, fokus, explosivitet. Oavsett vilken egenskap du söker har Chained Nutrition något att erbjuda.

Populära PWO:er

Toppsäljare
349 kr
Köp Köp
189 kr
229 kr
Toppsäljare
349 kr
Bevaka Bevaka
20 kr
Köp Köp

Muskelökning

Gillar du stora muskler gillar du Chained Nutrition. Här finns ett brett urval av produkter som stimulerar alla tänkbara muskelökningsmekanismer. Proteinsyntes, insulinfrisättning, testosteronproduktion – you name it!

Populära muskelökningsprodukter

269 kr
Toppsäljare
279 kr
Toppsäljare
2 för 1
279 kr
499 kr

Fettförbrännare

Vill du bli rippad? Här har du alla komplement du behöver! Chained Nutrition erbjuder innovativa produkter som underlättar din viktminskning. Ökad ämnesomsättning, dämpad aptit, förhöjda energinivåer.

Populära fettförbrännare

Toppsäljare
299 kr
99 kr

Kläder & tillbehör

Om du uppskattar effekterna av Chained Nutritions kosttillskott uppskattar du säkerligen även utseende och passform på de kläder och accessoarer som tagits fram under systerlabeln ”Chained Nutrition Gear”.

Populära produkter

249 kr
Köp Köp
299 kr
Köp Köp
499 kr
Köp Köp
Toppsäljare
399 kr
Bevaka Bevaka
Toppsäljare
299 kr
Köp Köp
99 kr

Övriga produkter

Chained Nutrition har en hög innovationstakt och lanserar löpande nya produkter. I många fall med helt marknadsunikt innehåll, i andra fall med helt marknadsunik kvalitet. Här hittar du ett urval av våra storsäljare som inte platsar i ovanstående kategorier.

Populära produkter

299 kr