×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  Chain Breaker, 60 kapslar

  Chain Breaker är en kraftfull fettförbrännare från Chained Nutrition som både maxar fettförbränningen och motverkar muskelförlust.

  Läs Mer

  fr. 195,30 kr

  Ordinarie pris: 279 kr

  Art nr.: 65902

  Chain Breaker är en kraftfull fettförbrännare från Chained Nutrition som både maxar fettförbränningen och motverkar muskelförlust.

  • Högkoncentrerad och potent formula med växtextrakt och synefrin
  • Minskar aptiten och sötsuget – lättare att hålla sig till dieten!
  • Stimulerar fettförbränningen
  • Främjar höga energinivåer och ett sylvasst fokus
  • Motverkar muskelförlust under dieten

  Chain Breaker är en avancerad fettförbrännare som utgörs av en mix av växtextrakt och synefrin. En okonstlad ingrediensmix som avser att uppnå två syften: En effektiv och snabb viktnedgång i kombination med en bibehållen (eller ökad) muskelmassa.

  Teorin bakom viktnedgång är inte så svår som somliga tror. Man måste få i sig mindre kalorier än vad man förbrukar. Detta åstadkommer man genom att äta mindre, röra sig mer eller, helst av allt, en kombination av båda. Utmaningen med en bra deff är att det minskade kaloriintaget gör att energinivåerna sjunker och aptiten ökar. Chain Breakers kombination av bland annat cayennepepparextrakt, grönt te, svartpepparextrakt och synefrin samverkar för att hålla dina energinivåer höga, öka din kaloriförbrukning och minska din aptit. Effekten är att du lättare kan tackla utmaningarna med din diet och få ett snabbare och bättre slutresultat.

  Doseringsinformation: Ta 2 kapslar per dag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll

  Mg Per kapsel

  Mg per 2 kapslar

  Kakao

  250

  500

  Maskros

  100

  200

  Cayennepeppar

  100

  200

  Grönt te

  50

  100

  Synefrin

  20

  40

  Paradisfrö

  10

  20

  Svartpeppar

  2,5

  5

  Epikatechin

  1,25

  2,5

  Ingredienser: Kakaoextrakt (Theobroma cacao), kapselhölje (bovint gelatin), maskrosextrakt (Taraxacum officinale), cayennepepparextrakt (Capsicum annnum, frukt), grönt teextrakt (Camellia sinensis), synefrinhydroklorid, paradiskorn (Aframomum melegueta), svartpepparextrakt (Piper nigrum L., frukt), epikatechin, fyllnadsmedel (cellulosagel), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), färgämne (titandioxid).