×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Celsius Unlimited, 355 ml

  Celsius Unlimited innehåller 75mg koffein per burk och är framtagen för de som tycker att vanliga Celsius innehåller för mycket koffein, eller för de som älskar funktionella drycker och vill konsumera flera under en dag.

  Läs mer
  23,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 10099-001R

  Celsius Unlimited - Läskande och frisk energidryck som är rik på antioxidanter och vitaminer. Dessutom är den sockerfri! 
   
  • Otroligt läskande och fräscha smaker
  • Sockerfri
  • 75 mg koffein per burk - uppiggande 
  • Högt innehåll av vitaminerna B6, B12, C och D
  • Med Yerba Mate, gurkmeja och acerola
  • Mindre än 10 kcal per burk
   
   
  Alla som lever ett aktivt liv kan ha nytta av en energidryck. 
   
  Med en väl sammansatt blandning av uppiggande koffein från gröna kaffebönor och yerba mate samt antioxidanter från acerola och gurkmeja. Med tillsatt zink och vitaminer är Celsius Unlimited utmärkt för den som söker funktionella egenskaper. Givetvis både sockerfri och utan kolhydrater!
   
  75 mg koffein per burk ger ett stärkt mentalt fokus och en uppiggande effekt, utan att det känns för mycket. Koffeininnehållet i Celsius Unlimited motsvarar ungefär en normalstor kopp kaffe. 
   
  En tillsatt mängd C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning samt verkar antioxidativt genom att bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
   
  Smakerna är otroligt fräscha och läskande, och drycken finns i kolsyrad form.
   
   
  Celsius Unlimited som energidryck nyttjas allra bäst i samband med en aktiv livsstil och en medveten kosthållning, och erbjuder en tacksam energikick. Som måltidsdryck, inför träningen eller helt enkelt som törstsläckare - Unlimited fungerar i alla situationer!
   
   
  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.  

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Näringsinnehåll Strawberry Breeze / Grapefruit Breeze per 100 ml Strawberry Breeze / Grapefruit Breeze per 100 ml per 355 ml burk
  Energi 1 kcal / 4 kJ 4 kcal / 17 kJ
  Protein 0 g 0 g
  Kolhydrat 0 g 0 g
  Varav socker 0 g 0 g
  Fett 0 g 0 g
  Varav mättat fett 0 g 0 g
  Fiber 0.5 g 2 g
  Salt 0.01 g 0.35 g
  Vitamin C 18 mg 64 mg
  Vitamin D 3 mcg 10 mcg
  Zink 3 mg 10 mg
  Vitamin B6 0.6 mg 2 mg
  Vitamin B12 1.8 mcg 6 mcg

  Ingredienser Strawberry Breeze: Kolsyrat filtrerat vatten, yerba mate-extrakt, acerola-extrakt, extrakt från gröna kaffebönor, gurkmeja, vitaminer (askorbinsyra, ergokalciferol, pyridoxinhydroklorid, cyanokobalamin), zinkcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig jordgubb, hibiskus), sötningsmedel (sukralos). Koffein (75mg).


  Ingredienser Grapefruit Breeze: Kolsyrat filtrerat vatten, yerba mate-extrakt, acerola-extrakt, extrakt från gröna kaffebönor, gurkmeja, vitaminer (askorbinsyra, ergokalciferol, pyridoxinhydroklorid, cyanokobalamin), zinkcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig grapefrukt), sötningsmedel (sukralos). Koffein (75mg).