×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Cell-Tech Perf, 1,4kg

  Nya Cell-Tech Performance Series från Muscletech är en avancerad återhämtningsprodukt med unik formula som ökar muskelvolymen och förbättrar prestationen!

  Läs mer
  349,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-017R

  Nya Cell-Tech Performance Series från Muscletech är en avancerad återhämtningsprodukt med unik formula som ökar muskelvolymen och förbättrar prestationen!

  • Särskilt framtagen för hard-gainers
  • Exklusivt kolhydratskomplex 
  • Innehåller BCAA och två sorters kreatin

  Varje dosering Cell-Tech innehåller inte mindre än 10 g kvalitetskreatin varav 7 g är HPLC-certifierad kreatin monohydrat och 3 g är snabbverkande kreatin HCl. Kreatin är den mest studerade kosttillskottsingrediensen på marknaden och det har bevisats i flera kliniska studier att den bidrar till ökad muskelvolym samtidigt som den höjer den explosiva prestationsförmågan och förbättrar den akuta muskelåterhämtningen mellan seten.

  Den unika kolhydratssammansättningen i Cell-Tech ger en koninuterlig utsöndring av energi efter intag vilket ger en effektiv påfyllning av glykogendepåerna och hjälper till att transportera kreatinet in i muskelcellerna.

  Cell-Tech innehåller även aminosyror i form av BCAA, taurin och alanin som medverkar till en förbättrad återhämtning då de är viktiga för reparation av cellvävnad. För att öka det kroppsliga upptaget och effekten av produktens övriga ingredienser har Muscletech även valt att tillsätta ALA som höjer insulinkänsligheten och därmed kroppens förmåga att tillgodogöra sig glukos.

  Beredningsanvisning och rekommenderad dosering: 1 skopa (49 g) blandas med 2 dl vatten, intag direkt efter träning. För bästa effekt intag 2 skopor blandat med 3-4 dl vatten dagligen, direkt efter träning på träningsdagar och på morgonen (innan frukost) på vilodagar.

  Allergiinformation: Producerad i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, ägg, soja, vete och nötter.
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.
   
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  10 omdöme(n)

  per sida

  10 omdöme(n)

  per sida

  Innnehåll per dosering, 1 skopa (49 g)
   

  Energi 180 kcal
  Kolhydrater 38 g
  -därav sockerarter 15 g
  Fett 0 g
  Protein/Aminosyror 2,5 g
  Vitamin C 125 mg
  Vitamin B6 5,25 g
  Vitamin B12 0,2 mcg
  Kalcium 45 mg
  Magnesium 32,5 mg
  Natrium 35 mg
  Kalium 24,8 mg
   
  Muscle Growth and Strength Matrix 5 g
  Kreatin monohydrat
  Kreatin HCl
  3,5 g
  1,5 g
  Cell-Volumizing Amino Acid Matrix 1, 5 g
  Taurin
  L-Alanin
  1 g
  0,5 g
  BCAA Matrix 1 g
  L-Leucin
  L-Isoleucin
  L-Valin
  0,5 g
  0,25 g
  0,25 g
  Lipoic Tech 100 mg
  Alfa-liponsyra 100 mg


  Övriga ingredienser: Kolhydratsblandning (glukospolymerer, dextros, Modcarb ™ [havrekli, amaranth, quinoa, bovete, hirs], vaxartad majsstärkelse, dextrin), naturliga och artificiella smakämnen, citronsyra, dikalciumfosfat, kalciumsilikat, salt, acesulfam-K, sukralos, FD & C Yellow No 6, FD & C Yellow No 5.

  Allergiinformation: Producerad i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, ägg, soja, vete och nötter.