×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  C4

  C4 är världens mest sålda PWO, och det finns flera anledningar till detta faktum. Testa själv!

  Läs mer

  fr. 229 kr

  Ordinarie pris: 329 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9995-016R

  Cellucor C4; världens mest sålda PWO, och det finns flera anledningar till detta faktum. Testa själv!

  De största atleterna i världen har alla en sak gemensamt, de drivs av sannolikheten att tänja gränserna. De vill inte backa från en utmaning, och de vet att det enda sättet att nå högre är att fortsätta framåt och pusha sig själv.
  För dem som fortsätter att sätta mål och har för avsikt att krossa dem, har Cellucor skapat nästa generation av C4.
   

  • Explosiv energi
  • Intensivt fokus
  • Sprängfylld pump
  • Prisbelönt märke
  • Oförglömliga smaker


  C4 var explosionen som hördes över hela världen när den lanserades 2011. Produkten har hjälpt gymråttor, helgkrigare och tävlingsidrottare att bli sina egna versioner av legendariska.
  Cellucor’s forth generation C4 är nästa nivå av innovation och förfining. Dess formula är nu mer potent, och omfattar ingrediensen TeaCor™ för förbättrad energi som ger snabb effekt och som varar längre.


  Smaken av C4 när du tar första klunken. Den pirriga känsla du känner när den färdas genom kroppen. Den våg av motivation som kickar in vid det perfekta momentet, precis innan du är på väg att krossa dina personbästa ... Det enda rätta ordet för att beskriva C4 är ”explosiv”. Allt du älskar med din favorit-pwo före träning lever vidare, och nästa kapitel av dina mest episka träningspass har bara börjat.
   

  Doseringsanvisning: Blanda 1 dosering (1 skopa) med 150-300 ml vatten i en shaker och inta 20-30 minuter innan träningspasset. Vid behov, ökad toleransnivå öka dosen till 2 skopor. Överskrid ej 2 skopor per dygn!
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 44 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 44 totala

  per sida

  Dosering: 1 skopa (6,5 g)
  Innehåll per förpackning: 195 g (30 doseringar)

  Innehåll per dosering:  
  Vitamin C 37.5 mg
  Nikotinamid 1.5 mg
  Vitamin B6 500 mcg
  Folsyra 100 mcg
  Vitamin B12 1.25 mcg
  Niacinamid 30 mg
  Kreain och Oxystorm® Nitratblandning
    Mikroniserat kreatin monohydrat 1500 mg
    Oxystorm® Röd spenatextrakt (Amaranthus hypochondriacus)  20 mcg
  CarnoSyn® Beta-alanin 1600 mg
  Arginin alpha-ketoglutarat 1000 mg
  N-Acetyl-L-Tyrosin 200 mg
  Vattenfritt koffein 150 mg

  Ingredienser: Kreatin och OxyStorm® nitratblandning (kreatinmonohydrat och Ocystorm® röd spenatextralt (Amaranthus hypochondriacus) (standardiserat för nitrater)), CarnoSyn® (Beta-alanin), Arginin alpha-ketglutarat, surhetsreglerande medel (citronsyra), Arom, N-Acetyl-L-Tyrosin, Vattenfritt koffein, Polydextros, Sötningsmedel (Acesulfam kalium, Sukralos), Vitaminer (Askorbinsyra, Folsyra, Pyridoxin hydroklorid, Methylkobalamin), klumpförebyggande medel (Kiseldioxid, Kalciumsilikat), Färgämne 133 (Blue Raspberry, Green Apple),  E129 (Fruit Punch & Watermelon), E102 (Green Apple).