×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BOSU® Balance Trainer Elite

  BOSU® Balance Trainer Elite är en balansboll som kan användas av både atleter och motionärer. Den speciella balansbollen gör det möjligt att utföra ett flertal träningsövningar, både på den platta sidan och på själva bollen.

  Läs mer
  3 395 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 2005

  Multifunktionell balansboll.

  Denna balansboll, även känd som en BOSU®-ball, utvecklades redan år 1999. Bollen har en unik design, ena sidan består av ett uppblåsbart halvklot och andra sidan är helt platt. När balansbollen placeras på den platta sidan är den mycket stabil. Halvklotet kan då användas för alla möjliga övningar. Det är även möjligt att vända på balansbollen, vilket gör din BOSU® Balance Trainer Elite mycket instabil. Detta gör att du kan träna din balans på ett effektivt sätt.

  • Multifunktionell

  • Speciell design (Power Zone) ger förbättrat grepp

  • Används av professionella atleter

  Power Line och Power Zone

  Balansbollen har designats med speciella markeringar, Power Line och Power Zone, vars syfte är att hjälpa dig med dina övningar. Power Zone ger dig ett bättre grepp, vilket är bra om du vill kunna utföra styrketräningsövningar som är utmanande. Greppet kommer från det hexagonala mönstret. 

  Power Line är en linje med markeringar som gör det lättare för dig att använda balansbollen på ett balanserat sätt. Markeringarna gör det till exempel enklare för dig att placera händer eller fötter lika långt från mitten.

  Variera din träning

  När du lägger balansbollen på bottenplattan har du möjlighet att utföra ett flertal övningar på själva bollen, exempelvis situps, squats och armhävningar. Genom att vända på balansbollen kan du öka svårighetsnivån eftersom balansbollen blir instabil. Det är fortfarande möjligt att utföra övningar som squats och armhävningar men du aktiverar fler muskelgrupper när du behöver hålla balansen samtidigt.

  Du kan enkelt träna både styrka, kondition, balans och flexibilitet med hjälp av BOSU® Elite Balance Trainer.

  Produktinformation: Väger 8,6 kg. Inkluderar handpump. Fullt pumpad har balansbollen en höjd på 25,4 cm i höjd. Bottenplattan har en diameter på 65 cm. Bollen är tillverkad av vinyl och bottenplattan av polyeten.

  Övrigt: Två års garanti. Maximal användarvikt är 180 kg.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida