×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Medlemspris -27%

  RumpPumpPaketet

  Passa på att köpa det ultimata paketet för att bygga den perfekt rumpan. Styrkelabbet och Styrkebyråns nysläppta bok ger dig många tips på hur du kan träna rumpan i kombination med Booty Builders 4-pack gummiband.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 499,00 kr

  688,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETBOOTY

  Äntligen finns det möjlighet att köpa det ultimata paketet för att bygga den perfekta rumpan. I Styrkelabbet och Styrkebyråns nysläppta bok får du ta del av många tips på hur du tränar upp rumpan samtidigt som du får det ultimata redskapet att utföra övningarna med, Booty Builders 4-pack gummiband.

  Paketet innehåller Rumpboken, skriven av Johanna Barvelid och Clara Fröberg (Styrkebyrån) samt Daniel Richter och Philip Wildenstam (Styrkelabbet), och Booty Builders 4-pack gummiband.

  Booty Builders gummiband har ett enkelt mål: att hjälpa dig bygga den perfekta rumpan!
  Du får fyra gummiband med motståndsnivå från ”extra lätt” till ”tung”. De är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och levereras i en rosa konstläderpåse så att du enkelt kan ta med dem till och från gymmet. Banden är perfekta att använda i övningar som exempelvis hip thrusters, knäböj osv, men mer tips om det får du i Rumpboken.

  Rumpboken har samlat Styrkelabbet och Styrkebyråns gemensamma erfarenheter kring hur du på ett effektivt sätt bygger upp en snygg och stark rumpa. Du får ta del av olika teorier kring övningar, volym samt motiverande tips till varför det är viktigt att träna sin bakdel. Boken ger dig över 20 övningsguider tillsammans med pedagogiska instruktioner och program uppbyggda för olika typer av nivåer.

  Läs mer om produkten

  • Booty Builder Mini Bands, Pink, 4-Pack

   Gummibanden från Booty Builder har ett enkelt mål – att hjälpa dig att bygga den perfekta rumpan!

   • Längd: 31 cm
   • Material: Naturgummi
   • 4-pack 

   Använd Booty Builder runt knäna när du gör hip thrusters, knäböj eller använd dom i egna övningar för att styrka muskelaturen i kroppen. Banden är märkta med motståndsnivå "Extra lätt", ”lätt”, ”medel” och ”tung” och kommer i en rosa konstläderpåse för att enkelt kunna fraktas till och från gymmet. Gummibanden är gjorda av naturgummi av hög kvalitet som inte krullar sig eller luktar.

   Booty Builder erbjuder en app där du kan få tips på övningar för att göra din träning enklare. Mer info hittar du här.

  • Rumpboken

   Rumpboken – för dig som vill bygga grymma glutéer, brutal baksida och redig röv!

   I Rumpboken har Styrkelabbet och Styrkebyrån samlat sina gemensamma kunskaper kring hur du på ett effektivt sätt får en snyggare och starkare bakdel.

   Olika teorier tas upp kring val av övning, vilken träningsvolym samt vilken frekvens som ska användas för att forma rumpans olika delar och maximera sitt resultat.

   Du får:

   • Träningsprogram utifrån olika nivåer
   • Över 20 övningsguider
   • Pedagogiska instruktioner i form av fotografier

   Detta är även en bok för dig som redan är erfaren på gymmet då de tar upp förslag på kompletteringsträning för idrottare såväl som styrke- och tyngdlyftare.

   Boken tar upp olika motiv till varför det är så viktigt att träna sin rumpa och vilka positiva fördelar det för med sig.

   155 sidor, mjukbandsbok.

   Skriven av: Johanna Barvelid och Clara Fröberg (Styrkebyrån) samt Daniel Richter och Philip Wildenstam (Styrkelabbet)

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.