×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Ny

  BOOM! Energy shot, 60 ml, Berry

  BOOM! ENERGY SHOT– FAST energishot är precis vad den låter som. Proppad med koffein och aminosyror gör den till en riktigt prestationshöjare före ditt träningspass.

  Läs Mer
  25 kr

  Art nr.: 100520310680

  BOOM! ENERGY SHOT–  FAST energishot är precis vad den låter som. Proppad med koffein och aminosyror gör den till en riktigt prestationshöjare före ditt träningspass.

  • Prestationshöjande
  • Hög koffeinhalt
  • Innehåller en hög dos aminosyror

  BOOM! Våra experter på FAST har utvecklat denna produkt tillsammans med tävlande för att skapa den perfekta energibomben.

  BOOM! ENERGY SHOT är perfekt innan träningspasset när du känner dig trött. Med sin höga koffeinhalt (333 mg/100 ml) och aminosyror får du en prestationshöjare som dessutom har en fräsch smak av skogsbär. 

  Doseringsanvisning: En flaska om dagen 15-30 min före träning.

  Varning: Rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor eller personer som är känsliga för koffein.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Ingredienser: Vatten, arginin AKG, beta-alanin, citrullinmalat, surhetsreglerandemedel (citronsyra, äppelsyra), acetyl L-karnitin, koffein, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbentsoat), L-teanin, arom, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos, steviolglykosoider), färg, (karmin), B6-vitamin, B12-vitamin.

  Rekommenderad daglig dos 60 ml (1 flaska).

  Rekommenderad daglig dos innehåller:

  Koffein

  200 mg

  Arginin

  2 g

  Beta-Alanin

  2 g

  L-Teanin

  100 mg

  Acetyl L-Karnitin

  500 mg

  Citrullinmalat

  1 g

  B6-Vitamin

  1,4 mg (100%)*

  B12-Vitamin

  2,5 µg (100%)*

   

  *Av rekommenderat dagligt intag