×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Beta Alanin, 400 g

  Fairings Beta-alanin är ett kosttillskott med rent beta-alanin med upp till 160 serveringar per burk.

  Läs mer
  318 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 7096

  Fairings Beta-alanin, är ett kosttillskott med rent beta-alanin med upp till 160 serveringar per burk. Beta-alanin är en mycket populär ingrediens i PWO-produkter och kan användas som PWO i ren form eller som ett tillägg till andra produkter från Fairing.

  • 100 % rent beta-alanin
  • Upp till 160 serveringar per burk
  • Kan användas ensam eller tillsammans med andra produkter från Fairing

  Beta-alanin från Fairing innehåller inget annat än rent Beta-alanin. Detta ger dig en större frihet i hur du använder produkten. Du kan ta den ensam som den är eller kombinera med andra produkter från Fairing. Beta-alanin är numera en erkänd ingrediens i PWO-produkter.

  Beta-alanin ger i höga doser en känsla av stickningar i huden, ofta läpparna och hårbottnen. Detta är ofarligt men är bra att veta om du inte har provat beta-alanin innan. Många uppskattar den känslan och förväntar sig den närde använder en PWO.

  Beta-alanin är en variant av aminosyran alanin och den återfinns naturligt. I kroppen används beta-alanin tillsammans med aminosyran histidin för att bilda ämnet karnosin. Karnosin återfinns i bland annat muskulatur där det har en buffrande effekt. När en muskel arbetar hårt kan den bilda laktat som sänker pH nivån i musklerna. Kroppen använder bland annat karnosin för att minska denna försurning.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehållstabell:

  Innehåll:

  0,5 skopa

  1 skopa

  Beta-Alanin

  2 500 mg

  5 000 mg

  Ingredienser och allergener:

  Beta-alanin.