×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -49%

  BCAA Xpand, 400 g, Skumgodis & Gooseberry

  BCAA Xpand från Fairing är ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga elektrolyter.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 179,00 kr

  349,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETKAMPANJSKUMGODIS

  Läs mer om produkten

  • BCAA Xpand, 400 g

   BCAA Xpand från Fairing är ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga elektrolyter. Produkten är dessutom helt fri från från fett och kolhydrater och fås i två fräscha smaker; krusbär och rabarber/hallon.

   • Påskyndar återhämtning
   • Motverkar muskelnedbrytning
   • Stimulerar muskeltillväxt
   • Fri från fett och kolhydrater
   • Finns i två friska smaker

   Fairings nya BCAA Xpand är ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror och viktiga elektrolyter. Produkten är dessutom helt fri från från fett och kolhydrater och finns i två  fräscha smaker; krusbär och rabarber/hallon.

   BCAA är en förkortning för branched-chain amino acids och utgörs av de tre grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Studier visar att BCAA stimulerar muskelcellerna att nybilda protein samtidigt som de har en antikatabol effekt genom att minska nedbrytning och frisättning av aminosyror från muskeln. BCAA kan därmed ge en kraftig positiv effekt på din återhämtning och muskeluppbyggnad efter ett träningspass och minska risken att drabbas av träningsvärk. BCAA har även visats kunna höja laktattröskeln, vilket gör att man kan arbeta på en högre intensitet utan att ansamla mjölksyra.

   Utöver grenade aminosyror innehåller även BCAA Xpand glutamin, aminosyran som vi har störst omsättning av i kroppen. Våra muskler fungerar som ett lager för glutamin och vid behov bryts musklerna ner för att förse våra organ och framförallt immunförsvaret med glutamin. Studier har visat att idrottare oftare drabbas av infektioner, särskilt i de övre luftvägarna, när glutaminnivåerna i blodet sjunkit efter träning. Detta sker i synnerhet efter hårt och intensivt eller långvarigt arbete.

   Kalium och natrium deltar i en mängd viktiga kroppsfunktioner. Kalium bidrar till en normal muskelfunktion samt bevarandet av normalt blodtryck. Natrium bidrar till god matsmältning. Båda bidrar till att reducera trötthet och utmattning och de stöttar elektrolytbalansen, något som är viktigt under påfrestande träningspass. Därutöver är såväl normal funktion i immunsystem som nervsystem beroende av dessa spårelement för att kunna fungera normalt.

   Fairings BCAA Xpand passar alla idrottare oavsett om man är intresserad av att maximera muskeltillväxt, uthållighet eller koncentrationsförmåga. BCAA XPand kan med fördel tas både före, under och efter träning för att maximera effekten.

   Dosering: En portion motsvarande 1 skopa (12 gram) blandas i 3 dl vatten och intas före träning och vid behov efter träning. Max 3 skopor/dag

   Näringsvärde per

   100 g

   Portion/skopa (12g)

   Energi kJ/kcal

   1455/348

   174,6/76

   Fett

   0g

   0g

   Kolhydrater

   0g

   0g

   Protein*

   87g

   10,44g

   Salt

   0,85g

   0,102g

   *essentiella aminosyror

    

   Innehållsförteckning

   Portion/skopa (12g)

   BCAA 6:1:1

   7000mg

        L-Leucin

   5250mg

        L-Valin

   875mg

        L-Isoleucin

   875mg

   L-Glutamin

   2500mg

   L-Citrullin-dl-malat

   1000mg

   Elektrolyter +

   200mg

   Natrium

   100mg

   Kalium

   100mg

   Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, citrullin-dl-malat, L-valin, L-isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumbikarbonat), smakämnen, kaliumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetspulver för smaken rabarber/hallon), emulgeringsmedel (solroslecitin)

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.