×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA Mega Caps

  BCAA Mega Caps från Olimp är ett tillskott av grenade aminosyror – L-Isoleucin, L-Leucin och L-Valin.

  Läs mer
  249,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820002R

  OLIMP BCAA MEGA CAPS tabletter är ett tillskott av grenade aminosyror – L-Isoleucin, L-Leucin och L-Valin. Likt vitaminer, så tillhör BCAA till de essentiella substanserna, vilket betyder att kroppen själv inte kan tillverka dem. Man måste få i sig dem genom kosten.

  • De grenade aminosyrorna är uppbyggande, energifrigörande och reglerande. BCAA utgör ca 30 – 40 % av kroppens muskelmassa.
  • Aminosyrorna begränsar muskelnedbrytningen och stärker återuppbyggnaden av proteiner samtidigt som de därigenom även ökar nivån av kväve i kroppen, vilket påskyndar återhämtningen hos idrottare.
  • Behovet av BCAA ökar i takt med ökad fysisk aktivitet och vid kosthållningar med avsikt att gå ner i vikt som olika dieter och deffning.

  Förutom detta så reglerar dessa fett- och kolhydratomsättningen –  Ett tillskott av BCAA försvårar att fett ansamlas i reserven. Den intensifiering av fettförbränningen som sker till följd av BCAA, sker både som en allmän reglering på en nivå i hela kroppen och samtidigt på en annan i muskel- och fettvävnaden.

  Doseringsinstruktioner: 1-2 tabletter per tillfälle, 2-4 gånger dagligen. Mellan måltider, före och efter träning samt innan sänggående.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Förgrenade aminosyror: (L-Leusin, L-valin, L-Isoleucin), berikningsmedel: vitamin B6, fyllnadsmedel: microkristallisk cellulosa och sorbitol, klumpförebyggandemedel: magnesiumstearat. 


  Olimp Laboratories grundades 1990 i Polen och har placerat sig i en unik position som ett av de mest stabila i Europa. För närvarande betraktas Olimp som en av de största tillverkarna av kosttillskott i Europa.
   
  Målet är först och främst att garantera kunderna bättre livskomfort, hälsa och vitalitet.
   
  Eftersom tillverkningen är certifierad enligt kvalitetsledningssytem ISO 22000 kan de garantera högsta kvalitet och säkra produkter. Företaget tillämpar dessutom kvalitetskontroll enligt HACCP, och tillverkningsprocesserna regleras efter stränga GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Alla råvaror och färdiga produkter genomgår undersökning på laboratoriet.
   
  Olimp har ett eget forskningscentrum med mycket kunnig och passionerad personal, och samarbetar med andra forskningsföretag i världen, bland annat amerikanska Albion Laboratories, världsledande på mineralvetenskap.
   
  Med ett brett sortimentet och bra kvalitet har Olimp Laboratories fått ta emot ett antal priser för sina produkter. I Sverige har de vid ett antal tillfällen mottagit högsta betyg på forum och i magasin för produkter som Vita-min Multiple Sport, Thermo Speed Extreme, Creatine Strong Matrix 7, Creafusion Massacra, Perfect Body MRP m.m.
   
  Lång erfarenhet inom kosttillskottstillverkning har gjort att de flesta experter inom idrott och nutrition finner dem bland de mest innovativa företagen i branschen.
   
  Vad som skiljer dem från många andra företag är deras erfarenhet, forskning och tillverkningsstandard, deras högkvalificerade personal, och mer än allt annat, passionen de känner för det de gör i skapandet av de mest moderna kosttillskotten för idrott och hälsa.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per 100 g pulver respektive per rekommenderad dosering (3 kapslar)
   

     per 100 g:  3 kapslar 3300 mg: 
   Energivärde  1655 kJ / 396 kcal     64,4 kJ / 15,4 kcal   
   Protein  97,46 g  3,3 g
   Fett  0,0 g  0,0 g
   Kolhydrater  1,55 g  0,06 g
   Vitamin B6  20 mg  0,78 mg 
   Grenade aminosyror (BCAA)  84,77 g  3,3 g
   -därav L-Leucin  42,24 g   1,65 g 
   -däravL-Valin  21,12 g  0,825 g
   -därav L-Isoleucin  21,12 g  0,825 g