×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA Xpress, 700 g

  BCAA Xpress från Scitec Nutrition är ett välsmakande och högkoncentrerat BCAA-tillskott med de grenade aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin i ratiot 2:1:1!

  Läs mer
  399 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9998-117R

  BCAA Xpress från Scitec Nutrition är ett välsmakande och högkoncentrerat BCAA-tillskott med de grenade aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin i ratiot 2:1:1!

  • Innehåller de 3 grenade aminosyrorna i fri form
  • Motverkar muskelnedbrytning under träning
  • Finns i flera goda smaker

  Grenade aminosyror (BCAA) är en grupp viktiga essentiella aminosyror som utgörs av L-leucin, L-isoleucin och L-valin. Dessa aminosyror är essentiella i avseendet att kroppen saknar förmågan att själv tillverka dem av andra aminosyror.

  Då koncentrationen BCAA i mänsklig muskelvävnad uppgår till över 30% är det viktigt att få i sig dessa aminoryror från kvalitativa källor på daglig basis om man strävar efter öka eller bibehålla sin muskelmassa. Animaliska proteinkällor som mjölk, ägg och kött har en naturligt hög koncentration BCAA men i samband med träning är BCAA i fri form att föredra.

  BCAA i fri form tas upp extremt mycker snabbare än intakt protein vilket ger en oöverträffad stimulans av proteinsyntes och insulinfrisättning. Aminosyror i fri form är musklerna tillgodo nästan omedelbart efter konsumtion där dess antikatabola egenskaper motverkar nedbrytning och är energigivande.

  Rekommenderad dosering: Blanda 1 rågad tesked (7 g) med 1-3 dl vatten och drick 1-3 gånger per dag. Förslagsvis före, under och efter träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej användas som alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade doseringen bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för små barn.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  8 omdöme(n)

  per sida

  8 omdöme(n)

  per sida

  Ingredienser, Pink Lemonade:
  L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronsyra, aspartam*, naturliga och artificiella smakämnen (rosa lemonad), färg (jordgubbsrött). Innehåller fenylalanin!

  Ingredienser Apple:

  L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronsyra, aspartam*, dextros, naturliga och artificiella smakämnen (äpple), färg (brun, gul). Innehåller fenylalanin!

  Näringsinnehåll per portion (7 g)
  L-Leucin 2500 mg
  L-isoleucin 1250 mg
  L-valin 1250 mg

   

  Allergiinformation: Producerad i lokaler som även hanterar jordnötter, gluten, ägg, soja och mjölkprotein och kan därför innehålla spår därav.