×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Amino Chew Tablets, 90 tabs

  Star Nutrition Amino Chew Tablets är smidiga tuggtabletter med BCAA och L-glutamin. Ett gott och dietvänligt sätt att dämpa sötsuget!

  Läs mer

  fr. 99,00 kr

  Ordinarie pris: 199,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 629R

  Star Nutrition Amino Chew Tablets är smidiga tuggtabletter med BCAA och L-glutamin. Ett gott och dietvänligt sätt att dämpa sötsuget!

  • Sensationellt goda tuggtabletter
  • Berikade med BCAA och L-glutamin
  • 3,1 gram aminosyror/servering
  • Veganvänlig BCAA i ett 2:1:1-förhållande
  • Kalorisnål sötsugsdämpare

  Tillhör du den breda skara som ständigt håller ögonen öppna efter nyttiga alternativ till vanliga godsaker? Produkter som smakar bra, men som kan ätas utan att det sker på bekostnad av en bra form eller en hälsosam livsstil. I sådana fall kommer Star Nutritions nya Amino Chew Tablets vara en trevlig produkt att stifta bekantskap med. 

  Amino Chew Tablets är smidiga tuggtabletter som berikats med muskeluppbyggande BCAA samt L-glutamin. Mer specifikt ger en dagsdos 3,1 gram aminosyror varav 100% kommer från veganvänliga källor. De har en kalorisnål utformning, vilket gör att de funkar utmärkt att äta även om du går på diet.

  Produkten finns i dagsläget att tillgå i två likvärdigt smaskiga utföranden: Liquorice Flavour och Berry Flavour. Amino Chew Tablets kan användas som en formvänlig ersättning till konventionella tuggtabletter eller under dagen för ett läckert extratillskott av viktiga aminosyror.

  Rekommenderad daglig dos: 3 tuggtabletter per dag.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  6 omdöme(n)

  per sida

  6 omdöme(n)

  per sida

   

  Innehåll

  Per 3 tabletter

  L-glutamin

  2333.5 mg

  L-leucin

  417.9 mg

  L-isoleucin

  207.9 mg

  L-valin

  207.9 mg

  Liquorice Ingredienser: Fyllnadsmedel (sorbitol), L-glutamin, dextros, fyllnadsmedel (mannitol), L-leucin, fyllnadsmedel (hydroxipropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), L-isoleucin, L-valin, salt, arom (lakrits), sötningsmedel (sukralos).

  Berry Ingredienser: Dextros, fyllnadsmedel (sorbitol), L-glutamin, fyllnadsmedel (mannitol), L-leucin, fyllnadsmedel (hydroxipropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), L-isoleucin, L-valin, arom (bär), färgämne (betanin), sötningsmedel (sukralos), emulgeringsmedel (lecitin).