×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA 6:1:1, 250 g, Äpple

  Kosttillskottet BCAA Powder från Green Nutrition är naturlig BCAA från majs och är smaksatt med steviaglykosider i den fräscha smaken Äpple.

  Läs Mer
  329 kr

  Art nr.: 12320

  Kosttillskottet BCAA Powder från Green Nutrition är naturlig BCAA från majs. BCAA är en förkortning av Branched chained amino acids vilket innebär grenade aminosyror. BCAA innehåller tre specifika essentiella aminosyror som vi behöver få i oss via kosten.

  • Naturligt framställd BCAA
  • Ratio 6:1:1
  • Sötad med steviaglykosider
  • Fri från laktos
  • Fri från gluten

  Det pågår ständigt en balans mellan proteinsyntes och proteinnedbrytning i kroppen och under träning kan ett intag av BCAA vara positivt för ökad proteinsyntes.

  Green Nutrition BCAA är utvunnen ur majs, vilket är en naturlig källa och är smaksatt med steviaglykosider i den fräscha smaken Äpple.
  .
  Doseringsförslag: Blanda 1 skopa (ca 10 g) med 1-3 dl vatten i en shaker dagligen. Vid hårt tränande kan doseringen ökas till 3 skopor per dag.

  Övrigt: Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost, förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   

  Innehåll Per portion (ca 10 g) 100 g
  Energi 28 kcal/ 128 kJ  286 kcal/ 1 228 kJ
  Protein (fria aminosyror)*  8 g 80 g
  Kolhydrater*  0 g 0 g
  Fett* 0 g 0 g

   

  BCAA 6:1:1  8000 mg
  L-Leucin*  6000 mg
  L-Valin* 1000 mg
  L-Isoleucin*  1000 mg

  *DRI (Dagligt Referensintag) 
   

  Ingredienser: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, äppelsyra, naturliga aromer, *sötningsmedel: Steviolglycosider. 
   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras torrt och oåtkomlig för barn. Tänk på vikten av en balanserad kost och hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta din läkare innan du använder produkten. Produkten produceras i fabrik som producerar soja, mjölk och ägg- produkter.