×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  B12 Dots, 500 mcg, 100 st

  B-12 Dots från Twinlab är små smaksatta tabletter som innehåller Vitamin B12, en vitamin som är nödvändig för omsättning av protein, kolhydrater och fett!

  Läs mer
  99 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A2245

  B-12 Dots från Twinlab är små smaksatta tabletter som innehåller Vitamin B12, en vitamin som är nödvändig för omsättning av protein, kolhydrater och fett!

  Tabletterna smaksatta med en naturlig körsbärsarom och är utvecklade för sublingualt upptag, d.v.s. de ska placeras under tungan. Vitamin B-12 behövs för bildandet av röda blodkroppar och för omsättning av protein, kolhydrater och fett. Veganer och andra som är restriktiva med konsumtion av animaliska produkter har så gott som inget intag alls av vitamin B-12 varför ett dagligt tillskott är ett bra sätt att förhindra uppkommen brist! 

  Varje förpackning innehåller 100 tabletter och varje tablett innehåller 500 mcg Vitamin B12 (cyanocobalamin).

  Rekommenderad dosering: En tablett dagligen i samband med måltid.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  .

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll Per 1 tablett
  Vitamin B12 (Cyanocobalamin, 20 000 % av RDI). 500 mcg (20 000%*)
  * - Procent av dagligt referensintag

   

  Ingredienser: cyanocobalamin, cellulosa, sorbitol, kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, kiseldioxid, körsbärssmak, maleinsyra.