×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  B-vitamin Komplex, 100 veg. kapslar

  Elexir B-vitaminkomplex innehåller samtliga B-vitaminer som du behöver bland annat för energiomsättningen i kroppen. 1 kapsel täcker dagsbehovet. 

  Läs mer
  139 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A2400-14

  Elexir B-vitaminkomplex innehåller samtliga B-vitaminer som du behöver bland annat för energiomsättningen i kroppen. 1 kapsel täcker dagsbehovet. 

  • Samtliga viktiga B-vitaminer
  • Ingår i bland annat energiomsättning 
  • Minskar trötthet, utmattning och stress

  B-vitamin Komplex innebär att produkten innehåller flera B-vitaminer, och just denna från Elexir ger dig samtliga viktiga B-vitaminer som bland annat har stor betydelse för energiomsättningen i kroppen. Dessutom bidrar flera B-vitaminer till minskad trötthet och är viktiga för hår, hud, naglar och bindväv. 

  Stress och fysisk aktivitet ger en ökad förbrukning av B-vitaminer och därmed ett ökat behov. Risken för B-vitaminbrist är störst hos den som äter en ensidig kost.

  Därför behöver vi B-vitamin

  Åtta typer av B-vitamin behöver vi få i oss då dessa är livsnödvändiga. Av dem är vitamin B12, folsyra (folat) och B6 viktigast. B-vitamin används i många av kroppens processer, bland annat ämnesomsättningen, tillverkningen av röda blodkroppar, nervsystemets funktion och bildningen av viktiga beståndsdelar i kroppens DNA.

  B-vitaminbrist och var du hittar det

  Kroppen kan inte producera B-vitamin själv utan det är viktigt att få i sig tillräckliga mängder via maten. Du hittar B-vitamin i animaliska livsmedel som kött, fisk, skaldjur, ägg och mejeriprodukter. Vissa typer av B-vitamin finns även i frukt, grönsaker, baljväxter och spannmål.

  Brist på B-vitamin kan kan ge symptom som trötthet, yrsel, depression, domningar, barnlöshet och lättretlighet.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal doser per förpackning: 100

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

  Näringsinnehåll per kapsel % av RDI
  Tiamin 2,5 mg 227%
  Riboflavin 5 mg 357%
  Niacin 50 mg 312%
  Vitamin B6 5 mg 357%
  Folsyra 300 μg 150%
  Vitamin B12 15 μg 600%
  Biotin 50 μg 100%
  PABA 25 mg *
  Pantotensyra 12 mg 200%
  Kolin 20 mg *
  Inositol 10 mg *

  *DRI ej fastställt

  Ingredienser: Fyllnadsmedel (cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetyl- cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), kolin, niacin (B3-vitamin), kalcium d-pantotenat(B5-vitamin), inositol, pyridoxinhydroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), paraaminobensoesyra (PABA), tiaminhydroklorid (B1-vitamin), metylkobolamin (B12-vitamin), pteroylmonoglutaminsyra (B9-vitamin), D-biotin (B7-vitamin), vegetabilisk cellulosakapsel.

  Allergiinformation: Inga allergener.

  Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.