×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  AV Whey, 1000 g

  Aldrig Vila Whey består av fyra högkvalitativa proteinkällor som kompletterar varandra och ger en superb proteinblandning med sagolik smak.

  Läs mer
  259,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 7701-10R

  Aldrig Vila Whey består av fyra högkvalitativa proteinkällor som kompletterar varandra och ger en superb proteinblandning med sagolik smak.

  • En mix av fyra fullvärdiga proteinkällor.
  • Innehåller både långsamt och snabbt protein.
  • Magisk Strawberry Milkshake-smak.
  • 25 gram protein, 3 gram kolhydrat och 1 gram fett per portion.
  • Passar perfekt som efterträningsdryck och mellanmål!

  Aldrig Vila är ett varumärke som gjort sig känt för att leverera produkter med hög kvalité och grymma smaker. Deras nya Strawberry Milkshake-Whey är inget undantag.

  Produkten består av fyra olika proteinkällor, tre snabba och en långsam. Detta ger en proteinblandning som snabbt stimulerar muskeluppbyggnaden och under lång tid förser musklerna med aminosyror. För att även passa den seriöse atleten har produkten dessutom ett väldigt lågt innehåll av kolhydrater och fett. 

  Smaken är precis som väntat obeskrivligt bra. Med naturliga aromer och en gräddig konsistens kan proteinets smak bäst liknas med smaken av en lyxig milkshake.

  Aldrig Vila Whey är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett högkvalitativt proteinpulver som inte tummar på smaken!

  Doseringsanvisning: Blanda en skopa (cirka 33 g) med vatten i en shaker. Ta två skopor dagligen. Förslagsvis i anslutning till träning och/eller mellan måltider.

  InformationDenna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomligt för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 31 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 31 totala

  per sida

  Varubeteckning: Proteinpulver med sötningsmedel. Innehåller en källa till fenylalanin.

   

  Nettovikt: 1000 gram.

   

  Näringsvärde Per 100 g Per portion (cirka 33 g)
  Energi 363 kcal/1517 kJ 121 kcal/505 kJ
  Fett 3 g 1 g
  Varav mättat 2,5 g

  0,8 g

  Kolhydrater 9 g 3 g
  Varav sockerarter 6 g 2 g
  Protein 75 g 25 g
  Salt 750 mg 248 mg

   

  Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, vassleproteinhydrosylat, skummjölkspulver, guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, färgämne (rödbetspulver), aromer, avfettat kakaopulver, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K). Innehåller en källa till fenylalanin.

   

  Förvaring: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur. 

   

  Allergiinformation: Innehåller mjölk.