×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ashwagandha, 120 veg. kapslar

  Högkoncentrerat extrakt av Ashwagandha som har en positiv påverkan vid emotionell stress, trötthet, fysisk utmattning men även för att bibehålla fokus och uthållighet.

  Läs mer
  199 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A2400-13

  Högkoncentrerat extrakt av Ashwagandha som har en positiv påverkan vid emotionell stress, trötthet, fysisk utmattning men även för att bibehålla fokus och uthållighet.

  • Mot trötthet, stress och fysisk utmattning 
  • Hjälper till att bibehålla fokus och uthållighet 
  • Med Bioperin® som ökar bioupptaget

  Elexir Ashwagandhaextrakt är en adaptogen som har positiv påverkan vid stress, trötthet och fysisk utmattning men även för att bibehålla fokus och uthållighet. Elexir Ashwagandhaextrakt innehåller även vitamin B5 som hjälper till att upprätthålla normal mental prestation. Innehållet av Bioperin® ökar bioupptaget.

  Kapslarna är veganska.

  Ashwaganda är en ört som har sitt ursprung i Indien men växer också i Mellanöstern och i norra Afrika. Den har länge använts i det indiska hälsosystemet Ayuvreda. Den kraftiga busken kan bli upp till fem meter hög och de delar man använder är bladen och frukten samt rötterna som är den del av busken som brukar vara mest intressant. Örten kallas ofta för Indisk Ginseng pga att den inom Ayurveda anses ge både kraft och energi.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal doser per förpackning: 60

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 kapsel morgon och kväll. Vid behov kan dosen ökas till 4 kapslar per dag. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

  Ingredienser: Ashwaganda rotpulverextrakt 1x10 (från Withania somnifera-rot, standardiserad på withanolider), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa).

  Näringsinnehåll per dagsdos om 2 kapslar (%DRI):

  Ashwaganda rotpulverextrakt 1:10 600 mg *
  Svartpepparextrakt (Bioperine) 2,5 mg *
  Pantotensyra (B5) 1 mg 17%

  *Dagligt referensintag ej fastställt

  Allergiinformation: Inga allergener.

  Förvaringsanvisning: Förvaras tort i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  Övrigt: Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.