×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Arginine Hardcore, 120 XL-caps

  Arginine Hardcore från Chained Nutrition är en pumpfrämjande prestationshöjare som snabbt ökar nivåerna av kväveoxid i blodet! Framkallar kraftig pump och vaskularitet!

  Läs mer
  229 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6408-10

  Arginine Hardcore från Chained Nutrition är en pumpfrämjande prestationshöjare som snabbt ökar nivåerna av kväveoxid i blodet. Framkallar kraftig och ihållande pump samt vaskularitet!

  • Kraftig pump.
  • Ihållande vaskularitet.
  • Stimulerar musketillväxt.
  • Ökar frisättningen av tillväxthormon.

  Arginine Hardcore innehåller esterbundet arginin, L-Arginine Ethyl Ester, vilket är en stabil och lättupptaglig form av aminosyran som omedelbart efter intag höjer koncentrationen av kväveoxid (N.O.) i blodet. Den förhöjda kväveretentionen får kärlväggarna att slappna av vilket gör att blodådrorna vidgas och cirkulationen förbättras. Den förbättrade cirkulationen är dels positiv för att arbetande muskler enklare förses med syre och viktiga näringsämnen och dels för att blodvolymen kan öka lokalt och framkalla den där åtråvärda pumpen!

  Det finns även studier som visar att intag av L-Arginin stimulerar frisättningen av muskelbyggande tillväxthormoner och att regelbunden konsumtion minskar belastningen på blodkärlen på grund av en periodisk sänkning av blodtrycket.

  Rekommenderad dosering: Intag 4 kapslar med ett glas vatten, förslagsvis 30 minuter innan träning för maximal pump. Kombinera gärna med Kre-Alkalyn Hardcore för bästa effekt.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utan räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Allergiinformation: Produceras i lokaler där även ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 16 totala

  per sida

  Antal doseringar per förpackning: 30/20

  Innehåll per dosering (1 kapsel), (4 kapslar) respektive per dags dos (6 kapslar)
   

  Innehåll

  Per 1 kapsel

  Per 4 kapslar

  Per 6 kapslar

  L-Arginin etyl-ester

  1100 mg

  4400 mg

  6600 mg


  Ingredienser: L-Arginin etyl ester, fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).