×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  Arginin Complex, 450 g, Cranberry

  Arginin Complex från IronMaxx - ett prestationshöjande och högpotent arginintillskott för maximal muskelpump och tillväxt!

  Läs mer

  fr. 279,30 kr

  Ordinarie pris: 399,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6616-159

  Arginin Complex från IronMaxx - ett prestationshöjande och högpotent arginintillskott för maximal muskelpump och tillväxt! Innehåller hela 3750mg L-Arginin och 1000mg Citrullin per portion!

  • Stenhård pump
  • Ökar blodtillförseln till musklerna
  • Mycket välsmakande
  • Främjar näringsomsättningen

  Arginin Complex från IronMaxx är maximalt preparerat med utvalda, viktiga och explosiva ämnen som verkar för att ge dig en stenhård muskelpump och påskyndad återhämtning.

  L-Arginin är en naturligt förekommande aminosyra som ökar mängden kväveoxid (NO) i kroppen. NO har en reglerande funktion för blodflödet och leder till avslappnade blodådror, som då vidgas och generar i den eftertraktade muskelpumpen.

  Med hela 3750mg L-Arginin per servering resulterar detta i en explosivt potent prestationshöjare!

  L-Argininets funktioner effektiviseras ytterligare i samspel med L-Citrullin, som aktivt stärker dess process och ökar aminosyreleveransen till skelettmuskulaturen.

  Just därför återfinns även hela 1000mg L-Citrullin i varje portion.

  Arginin Complex påskyndar även återhämtningsprocessen då näringsomsättning förbättras avsevärt vid argininsupplementering. Därför rekommenderas även ett förhöjt proteinintag i samband med detta.

  Doseringsanvisning: Blanda en portion (7g) tillsammans med 2-3 dl kallt vatten. Intag 1-3 gånger om dagen, förslagsvis i samband med måltid samt innan träning.

  Antal doseringar per förpackning: 64

  Information: Detta är ett tillskott avsett för fysiskt aktiva personer. Skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.  Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll:

  Näringsvärde Per 100g Per portion (7g)
  Energi 327kcal/1381Kj 23kcal/97Kj
  Protein 59,2g 4,1g
  Kolhydrater 2,9g 0,2g
  varav socker <0,1g <0,1g
  Fett <0,1g <0,1g
  varav mättat <0,1g <0,1g
  Kostfiber 2,3g 0,2g
  Natrium 0,3g <0,1g

   

  Aminosyreprofil Per 100g Per portion (7g)
  Arginin-HCL 53571mg 3750mg
  Citrullin 14286mg 1000mg

  Ingredienser: L-Argininhydroklorid/L-arginin-hydrochlorid, Surhetsreglerande medel (Citronsyra), L-citrullin, smaktillsats, förtjockningsmedel (Xantangummi), sötningsmedel (acesulfam K, natriumcyklamat, sackarin-natrium, sukralos och steviosid), släppmedel (Siliciumdioxid), färgämnen (Alluraröd*)

  *Azo färgmedel: kan påverka energi/aktivitet och koncentration hos barn.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av ägg, lupin, gluten, mjölk och soja.