×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Animal Test, 21 packs

  Animal Test från Universal Nutrition är ett kosttillskott som innehåller ett omfattande komplex av naturliga örter och fettsyror! Omtyckt produkt i produktkategorin muskelökning

  Läs mer
  699 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 1100-82

  Animal Test från Universal Nutrition är ett kosttillskott som innehåller ett omfattande komplex av naturliga örter och fettsyror! Omtyckt produkt i produktkategorin muskelökning. Doserat i smidiga engångsförpackningar!

  • Komplex blandning av örter
  • Innehåller arakidonsyra
  • Innehåller 3,4-Divanilyl Tetrahydrofuran

  Universal Nutrition är kända för att producera några av de tyngst doserade och mest innovativa kosttillskotten på marknaden och Animal Test är inget undantag. Detta är en erkänd storsäljare inom produktkategorin Muskelökning och har en stor skara trogna kunder.

  Animal Test är specifikt framtagen för att användas i sammanhängande cykler på tre veckor. Efter dessa tre veckor så bör du ta en paus på två veckor innan du påbörjar nästa cykel. Detta beror på hur starkt doserad Animal Test är och att det kan vara fördelaktigt med en paus.

  Animal test innehåller en avancerad blandning av örter och växter. Dessa extrakt är välkända bland atleter som vet vad de letar efter i en avancerad produkt i produktkategorin muskelökning. I många andra tillskott är dessa ingredienser ofta tillsatta i lägre doseringar men Animal Test har sett till att ge fullgoda mängder.

  Animal test innehåller även arakidonsyra. Arakidonsyra tillhör de fleromättade fetterna och mer specifikt familjen omega-6. Arakidonsyra är en pro-inflammatorisk fettsyra. Hård styrketräning skapar en inflammatorisk process i musklerna och detta är en del av förklaringen till träningsvärk. Arakidonsyra är involverad i denna process och ett ökat intag kan ge en ökad träningsvärk.

  Animal test kommer i smidiga portionspåsar som du lätt kan ta med dig överallt.

  Antal doser per förpackning: 21 st.

  Rekommenderad daglig dos: Tag en doseringspåse dagligen i samband med måltid, sträva efter att ta produkten vid ungefär samma tid varje dag. Använd 3 veckor i följd, inte längre och helst inte mindre. Gör sedan ett uppehåll på minst 2 veckor. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida
  Pro-Androgen Complex 2500 mg

  Urtica Dioica Pulver (3,4-Divanilyl Tetrahydrofuran)

  1100 mg

  Cissus Quadrangularis (Ketosterone)

  750 mg

  Polygonium Cuspidatum (Trans-3,5,4'-Trihydrozystilbebe)

  250 mg

  Agaricus Bisporus (polysackarider)

  250 mg

  Hesperetin 3’,5,7-Trihydroxy-4’-Methoxyflavon

  150 mg
  Hypertrophic Response Complex 1500 mg

  Arakidonsyra

  500 mg

  Grapefrukt (6’,7’-Dihydroxybergamottin)

  250 mg

  Bioperine

  500 µg


  Ingredienser
  : Gelatin, nässelrotspulver (Urtica Dioica), växtextrakt (Cissus Cuadrangularis), omega-6 blandning (palmitinsyra, stearinsyra, linolsyra, g-linolsyra, dihomolinolsyra, myristinsyra, arakinsyra, behensyra, linolensyra), arachidonsyra, växtextrakt (Polygonium Cuspidatum), växtextrakt (Agaricus Bisporus), fruktextrakt (grapefrukt), glycerin, hesperetin, magnesiumstearat, färgämne, titandioxid, svartpepparextrakt (Bioperine).